kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Szerzői kiadás |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott papírkötés |
Oldalszám: | 76 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 13 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Nyomatott Ferenc D. Könyvnyomdája, Spisská Nová Ves. |
Előszó | 3 |
A hús és feldolgozása | 5 |
A hús kötőképessége | 6 |
A hús összetétele | 7 |
A hentesárúkra szánt állatok vágása | 7 |
A hús konzerválása | 8 |
Sókeverék összeállítása | 9 |
Pácoló lé készitése | 9 |
Gyakorlati tanácsok | 10 |
A marhahús sózása | 12 |
Prágai sonka | 14 |
Gyorspácolás | 16 |
Pácolt húsok füstölése és függelék | 17 |
Szalonna sózás | 18 |
Csemege szalonna | 19 |
Cseh szalonna | 20 |
Morva szalonna | 20 |
Morvahús | 21 |
Figyelmeztetés | 22 |
Kötőhús készítése meleg húsból | 23 |
Keverés | 25 |
Belek | 27 |
Hentesárúk füstölése | 28 |
Hentesárúk főzése | 31 |
Sonkafőzés | 31 |
Prágai szalámi | 33 |
Prágai virsli | 34 |
Szalvaládé | 36 |
Sonkás szalámi | 37 |
Mortadella | 38 |
Lengyel szalámi | 40 |
Szalonnás szalvaládé | 41 |
Frankfurti virsli | 42 |
Szivarka kolbász | 43 |
Kabanoszkolbász | 44 |
Morvakolbász | 45 |
Munkás szalámi | 46 |
Párisi szalámi prágai módra | 47 |
Gothai szalámi | 48 |
Prágai vagdalt hús | 48 |
Szlovák szalámi | 50 |
Csabai szalámi és kolbász | 51 |
Turista szalámi | 53 |
Tiroli turista szalámi | 54 |
Tiroli turista virsli | 56 |
Májas árúk | 57 |
Alap májas töltelék | 59 |
Májas sajt | 60 |
Májas szalámi | 62 |
Szardelás májas szalámi | 63 |
Szarvasgombás májas szalámi | 64 |
Nyelves májas szalámi | 65 |
Hagymás májas szalámi | 66 |
Májas szalvaládé | 67 |
Prágai májas szalámi | 67 |
Olcsó májas szalámi | 68 |
Májas pástétom | 70 |
Disznósajtok készítése | 71 |
Csemege disznósajt | 72 |
Közönséges disznósajt | 73 |
Véres disznósajt | 73 |
Májas disznósajt | 74 |
Prágai hurka | 75 |
Zsemlés hurka | 75 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.