Kicsi, de finom! | 5 |
Pompás falatok | 7 |
A rágcsálnivalóktól a miniatürizált konyhaművészetig | 9 |
A legfontosabb a szervezés | 10 |
A megfelelő tálalóedények | 12 |
Mit igyunk? | 14 |
Ebéd egy vidéki kúriában | 17 |
Hideg sárgarépaleves céklával | |
Babos-szalonnás fánkok | |
Szélesmetélt és csalánlevél vörös lében | |
Rizstésztarolád crescenzával és sárgával | |
Grana Padano-felfújt articsókával | |
Füstöltsajt-krémmel töltött tonhaltekercs | |
Mogyorós semifreddo epermártásban | |
Mandulás piskótával töltött naspolya | |
A tavasz ízei | 25 |
Carpaccio Cappasanta-kagylóból | |
Pácolt hagymával körített szardellapaszta | |
Garnélával töltött articsóka | |
Rizottó nyers tintahallal | |
Spárgás omlett Culatellóval | |
Bárány rablóhús zöldborsópürével | |
Kecskesajt eperkompóttal | |
Cseresznyés gombóc | |
A diploma megünneplése | 33 |
Vodka et Rózsák | |
Tengerihal-pogácsák pirított articsókával | |
Zöldborsókrém fekete tintahallal | |
Spárgával és juhsajttal töltött sült ravioli | |
Ropogós tengerifogás-filé | |
Pikáns vesepecsenye-finomság | |
Fagylalttal és vaníliakrémmel körített sárgabarack | |
Cseresznyés tejberizs | |
Üzleti reggeli | 41 |
Rákok "Americano" - aszpikban | |
Halfánkocskák zöldborsóval | |
Répás gnocchi | |
Burgonyával töltött tökvirág | |
Spinosini pirított rákkal | |
Veremben érlelt juhsajt mangóval | |
Cseresznyés félholdak | |
Spárgafelfújt hidegen | |
Könnyű falatkák | 49 |
Zöldtea-koktél | |
Fejes salátás-sárgarépás fánkok | |
Kecskesajt átlátszóan | |
Pácolt szardíniaszeletkék | |
Csirkehúsos krokett brokkolival és tönköllyel | |
Tatárfalatok kapribogyóval és pácolt gyöngyhagymával | |
Varnelli likőrrel ízesített ánizsgyökeres kockák | |
Eper bazsalikomos mártásban | |
Vacsora a verandán | 57 |
Rákvagdalt | |
Kukoricás lepénykék joghurttal | |
Zöldbabpüré tintahallal | |
Mustármagos lazac sárgadinnyével | |
Sült rákfarok padlizsánpürével | |
Taleggiohabbal körített bárányszelet | |
Aszúval ízesített semifreddo | |
Áfonyalikőrös gyümölcshab szedersörbettel | |
A tenger ízei | 65 |
Jégbe hűtött Vermentino fésűkagylóval | |
Étikagyló gombapürével | |
Rákhúsos zsemlegombócszelet salátával | |
Tengerifogas-torta kétféle dinnyével | |
Apró szardínia sáfrányos köntösben | |
Burrata édes-savanyú paprikaszósszal | |
Kandírozott paradicsomszeletek | |
Őszibarackkompót mascarponés fagylalttal | |
Utazások emlékei | 73 |
Baba ghannouj mákos chipsszel | |
Zöldborsókrém humusszal | |
Ceviche | |
Trofie kagylós-algás lében | |
Vörös márna tempurában | |
Szezámmagos tonhalkocka | |
Datolyás muffin | |
Sangria | |
Szentivánéji vacsora | 81 |
Valódi kagylócsoda | |
Fokhagymáspirítós-bomba | |
Pácolt makrahal kandírozott paradicsommal | |
Tenger gyümölcsei rántva | |
Báránnyal töltött paradicsompaprika | |
Grillezett füge parasztsonkával | |
Sárgadinnyekoktél ribizlivel és Marsalával | |
Görögdinnye-jégkása csokidarabokkal | |
Éjféli parti | 89 |
Rákos zellerkrém | |
Tengerifogas-mousse ropogós metélttel | |
Gyömbéres tökpüré | |
Orecchiette tészta nyárson | |
Lazac zöld borsos mártásban sárgadinnyével | |
Sertésszelet golgotagyümölcsszószban | |
Tejszínes mousse eperzselével | |
Tiramisukülönlegesség | |
Őszi ebéd | 97 |
Kis nizzai saláta | |
Szardella és olajbogyó zöld panírban | |
Zöld almás-juhtúrós rizotto | |
Ajókás-cukkinis cavatelli | |
Joghurtkrémes gomba | |
Tökleves kétszersülttel | |
Mangós tekercs gorgonzolával | |
Mogyorópraliné disaronnós krémmel | |
Villásreggeli a kertben | 105 |
Ribizlizselé Verduzzóval | |
Kuszkuszsaláta sárkányhallal és ananásszal | |
Mozzarellás-padlizsános nyárs | |
Zöldparadicsom-krémmel töltött palacsinta | |
Robiolás praliné mézzel | |
Kecskesajtos rétes paprikával | |
Édes zsemlegombóc szederkompóttal | |
Citromkrém fekete áfonyával | |
Elegáns vacsora | 113 |
Joghurthab kaviárral | |
Füstölt pisztráng céklapürével | |
Sárgadinnyeleves tökös habroláddal | |
Kaviáros spagettisaláta | |
Májgaluska pisztáciaköntösben | |
Borjúszelet brokkolival és sörmártással | |
Ribizlizselé ánizsos piskótával | |
Boraszpik Bracchettóból, szőlővel | |
Együnk nálam | 121 |
Tonhal ananászaszpikban | |
Marinált guvat (vagy makrahal) | |
Szalonna- és gesztenyenyárs | |
Vörös márnás pizzácskák | |
Babbal töltött kelkáposzta | |
Taleggióval töltött körte bundában | |
Datolyaszilvahab | |
Csokoládés batyu málnakrémben | |
Ebéd hóesésben | 129 |
Rizstésztaspagetti-saláta tinorúgombával | |
Kecskesajttal töltött kacsasonkatekercs | |
Szent Péter hal leves grízgaluskával | |
Aglianicós rizottó kolbásszal | |
Burgonyás-szalonnás rétes | |
Puliszkával töltött sült radicchio | |
Forró csokoládé csípős paprikás keksszel | |
Cukrászkrém mandarinkompóttal | |
Boldog születésnapot! | 137 |
Narancsos vodka-tini | |
Tökkel és édesburgonyával töltött szőlőlevél | |
Burgonyakrém fürjtojással | |
Kardhal "szaloncukor" fekete rizottóval | |
Galambbegy Sangriovesével | |
Sült Taleggio füstölt sonkával | |
Fahéjas tejberizs | |
Tejhab gesztenyepürével | |
A tél ihletése | 145 |
Citrusfélékkel töltött kagyló | |
Lazacfalatkák kávéval | |
Vadarticsóka ajókával és joghurttal | |
Nero d'Avolával ízesített rizssaláta | |
Langyos fondü szelídcsalánnal | |
Nyúlszűzérmék gránátalmaszósszal | |
Semifreddo vermuttal és lime-mal | |
Monte Bianco | |
Újévi finomságok | 153 |
Bloody Mary osztrigával | |
Burgonyafánkok lazaccal | |
Tengerifogas-rétes gorgonzolafondüvel | |
Rucolaleves burgonyás rétessel | |
Szélesmetéltlepények raguval | |
Szalonnás bárányborda | |
Csokoládés szelet eperkörítéssel | |
Sáfrányos szilvafagylalt almával és körtével | |
Gyerekzsúr | 161 |
Tintahalkarikák almával | |
Miniburger sült paradicsommal | |
Csibefasírtos szendvics | |
Csirkefalatok kukszkuszbundában | |
Alma mákos-mézes köntösben | |
Édes főzött tejkrém rozmaringgal | |
Tejszínes puding eperkompóttal | |
Gyümölcsnyárs csokikrémmel | |
Farsangi mulatság | 169 |
Halas chupa-chups | |
Orecchiette tészta paradicsommártással | |
Zsákbamacska | |
Ropogós mozzarellafalatok | |
Pogácsakenyér csibeburgerrel | |
Tejbegríz | |
Vaníliás turmix reszelt csokival | |
Otello banán | |
Két kártyaparti között | 177 |
Téli ánizsgyökérital hidegen | |
Tőkehal-capuccino | |
Füstölt kacsával töltött rizstésztarolád | |
Rizottófasírt Lambruscóval | |
Fürjbegy olvasztott csokoládéval | |
Gombás-halas lángos | |
Citromos, pisztáciás tortácskák indiánerkrémmel | |
Túrótorta citrusfélékkel | |
Édes ébredés | 185 |
Almalézselé | |
Áfonyás-sárgarépás muffin | |
Uborkaleves Gran Padano-piskótával | |
Gúla lágy sajtokból | |
Piskótával töltött sárgabarack | |
Trópusi gyümölcssaláta kókuszfagyival | |
Panettonekocka erdei gyümölccsel | |
Fehér csokis krémhab | |