1.063.202

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Un Fromage pour Chaque Jour

Comment choisir conserver, présenter, déguster les 400 fromage de France

Szerző
Fotózta
Párizs
Kiadó: Éditions De Vergeures
Kiadás helye: Párizs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: Les cahiers de l'école de Cuisine
Kötetszám:
Nyelv: Francia  
Méret: 26 cm x 19 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal, fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


La France est, depuis toujours, le premier pays
fromager d'Europe. Il y a chez nous plus de fromages que de jours
dans l'année. Chacun a sa personnalité, son terroir, son vin
et ses amateurs inconditionnels. Paradoxalement, la gostronomie du fromage n'est encore connue que de quelques initiés.
h;
Dans cet ouvrage essentiellement pratique, Pierre Androuët, Prévôt de la Guilde des Fromagers et maître incontesté en ce domaine, vous dit,
de façon simple et concrete, comment choisir, servir, déguster, conserver au meilleur de leur forme les fromages de France, et de quels vins les accompagner. Mois apres mois, région apres région, vous découvrirez avec lui un monde haut en saveurs.

Tartalom


Vissza

Pierre Androuet

Pierre Androuet műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pierre Androuet könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Un Fromage pour Chaque Jour Un Fromage pour Chaque Jour Un Fromage pour Chaque Jour Un Fromage pour Chaque Jour Un Fromage pour Chaque Jour Un Fromage pour Chaque Jour

A borító kopott, töredezett.

Állapot:
3.980 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba