1.056.330

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pie

Pite

Szerző
Fotózta
London
Kiadó: Cassell Illustrated
Kiadás helye: London
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 191 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 25 cm x 20 cm
ISBN: 978-1-844034-48-2
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Everyone has a weakness for the perfect pie - succulent, crisp, golden pastry surrounding juicy fillings of infinite variety - one way or another, whether we buy or make them, we eat them by the millions. From the football terraces to the family table, pies have always held a special place in food history. Pies have been enjoyed from at least the ninth century.when the Abbey of Fontenelle in Francé received an order for 38 goose and 95 chicken pies. From the first, the pie was an ingenious idea - meat, vegetables or fruit are allowed to develop their finest flavours by being cooked in their own juices encased in a pastry crust. Both filling and crust have equal importance to the success of a pie and over the years a multitude of recipes have been developed, each one proclaiming to be the best. This book is the story of the pie in irresistible recipes and delightful photographs. From home pies to grand pies, little pies and sweet pies, each pie represents a history of provenance,... Tovább

Fülszöveg

Everyone has a weakness for the perfect pie - succulent, crisp, golden pastry surrounding juicy fillings of infinite variety - one way or another, whether we buy or make them, we eat them by the millions. From the football terraces to the family table, pies have always held a special place in food history. Pies have been enjoyed from at least the ninth century.when the Abbey of Fontenelle in Francé received an order for 38 goose and 95 chicken pies. From the first, the pie was an ingenious idea - meat, vegetables or fruit are allowed to develop their finest flavours by being cooked in their own juices encased in a pastry crust. Both filling and crust have equal importance to the success of a pie and over the years a multitude of recipes have been developed, each one proclaiming to be the best. This book is the story of the pie in irresistible recipes and delightful photographs. From home pies to grand pies, little pies and sweet pies, each pie represents a history of provenance, pie-makers, innovation and experimentation. Simple to make and always to be enjoyed, the recipes in Pie show you how to master the basic art of pastry making and then how to transform even the most frugal filling into a luxury. So take a piece of pie history and enjoy a Cornish pasty, a hearty beef and ale pie or even a delicious classic apple pie. After all who can resist a pie? Vissza

Tartalom


Vissza

Angela Boggiano

Angela Boggiano műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Angela Boggiano könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem