1.063.472

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Physiologie du Gout

Ou méditations de gastronomie transcendante/Ouvrage théorique, historique, et á l'ordre du jour

Szerző
Párizs
Kiadó: Librairie Garnier Fréres
Kiadás helye: Párizs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félbőr
Oldalszám: 492 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Francia  
Méret: 19 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Bordázott gerincű félbőr kötésben. A párizsi gasztronómusoknak ajánlva. Új, átdolgozott kiadás.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Tartalom


Vissza

Brillat-Savarin

Brillat-Savarin műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Brillat-Savarin könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem