A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vendéglátó technológia III.

Felszolgálási ismeretek vendéglátóipari szakközépiskolák számára

Szerző
Szerkesztő
Grafikus
Lektor
Budapest
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 59 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-221-787-X
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Tankönyvi száma: 21 938.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Az ételfelszolgálás általános szabályai, tudnivalói7
A reggeli felszolgálása11
Az előételek felszolgálása20
A levesek felszolgálása34
A főzelékek, a köretek, a saláták és a mártások tálalása, felszolgálása38
A húsételek tálalása és felszolgálása41
Az étkezést befejező fogások felszolgálása55

Pető Gyula

Pető Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pető Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem