Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 59 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-221-787-X |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Tankönyvi száma: 21 938. |
Az ételfelszolgálás általános szabályai, tudnivalói | 7 |
A reggeli felszolgálása | 11 |
Az előételek felszolgálása | 20 |
A levesek felszolgálása | 34 |
A főzelékek, a köretek, a saláták és a mártások tálalása, felszolgálása | 38 |
A húsételek tálalása és felszolgálása | 41 |
Az étkezést befejező fogások felszolgálása | 55 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.