1.067.327

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pénztárcabarát paleolit ételek hedonistáknak

Minőség túlzások nélkül

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: Jaffa Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-615-5492-48-8
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg

A közhiedelemmel ellentétben a paleolit sütésfőzés nem bonyolult és nem is drága. Persze ha valaki rutin nélkül, hirtelen ötlettől vezérelve vásárolja meg a hozzávalókat, jobban megterhelheti a pénztárcáját és a szabadidejét, mint amennyire szükséges.
Nálam ez a veszély nem fenyeget. Figyelek rád, és segítek mindenben. Ezért negyedik kötetemben azokat a tippjeimet és receptjeimet gyűjtöttem össze, amelyek egyaránt fókuszálnak a minőségi, ám túlzások nélküli főzésre és a könnyen megromló alapanyagok hasznosítására. Egészséggel és ízekkel teli szendvicskrémeket, sonkás-aszpikos felvágottat készíthetsz a legtutibb, ropogós héjú paleo kenyér mellé. Tartalmas salátákat és pazar egytálételeket varázsolhatsz akár maradékokból is, de a táblás csokiról, a tortákról vagy éppen a müzliszeletről sem kell lemondanod. Olyan alapreceptjeimre is megtanítalak, mint a paleo tejföl, az ízletes ketchup, a párszázas friss kókusztej, a dijoni mustár, vagy éppen a rántott hús, a töltött csirke és a... Tovább

Fülszöveg

A közhiedelemmel ellentétben a paleolit sütésfőzés nem bonyolult és nem is drága. Persze ha valaki rutin nélkül, hirtelen ötlettől vezérelve vásárolja meg a hozzávalókat, jobban megterhelheti a pénztárcáját és a szabadidejét, mint amennyire szükséges.
Nálam ez a veszély nem fenyeget. Figyelek rád, és segítek mindenben. Ezért negyedik kötetemben azokat a tippjeimet és receptjeimet gyűjtöttem össze, amelyek egyaránt fókuszálnak a minőségi, ám túlzások nélküli főzésre és a könnyen megromló alapanyagok hasznosítására. Egészséggel és ízekkel teli szendvicskrémeket, sonkás-aszpikos felvágottat készíthetsz a legtutibb, ropogós héjú paleo kenyér mellé. Tartalmas salátákat és pazar egytálételeket varázsolhatsz akár maradékokból is, de a táblás csokiról, a tortákról vagy éppen a müzliszeletről sem kell lemondanod. Olyan alapreceptjeimre is megtanítalak, mint a paleo tejföl, az ízletes ketchup, a párszázas friss kókusztej, a dijoni mustár, vagy éppen a rántott hús, a töltött csirke és a levesbetétek.
Mindezek mellett a könyvben megtalálod a helyettesítések praktikus, nagy táblázatát, valamint számos bespájzolós tippet is adok, hogy saját kezűleg, otthon is tudj cukor-, tartósítószer- és adalékmentes paradicsomlevet, paprikalekvárt, savanyúságokat, aszalt gyümölcsöket, paleo vaníliás cukrot, aromás fűszerkeveréket vagy gyógyteát készíteni.
Minőségi, egészséges finomságok várnak rád - túlzások nélkül, átgondoltan, egy kis rafinériával fűszerezve. Tarts velem ebben az élménydús főzőcskézésben! Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Posta Renáta

Posta Renáta műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Posta Renáta könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem