1.060.331

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pecsenyék

Válogatott receptek a gasztronómia világából

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Pro-Book Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 45 oldal
Sorozatcím: Süssünk, főzzünk
Kötetszám: 17
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-990-127-8
Megjegyzés: Színes ételfotókkal gazdagon illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

sorozatunkban különböző ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

Tartalom

Almás-diós csirke 5
Szamosi flekken 6
Rozmaringos nyúlgerinc 7
Lecsós csirkeszárnyak 9
Ropogósra sütött bőrös malac 10
Pecsenye töltött tojással 12
Rostélyon sütött afrikai harcsa 13
Zöldséges csirkés tál 14
Hagymás pecsenye 14
Roston sült kacsamell 16
Borjú narancstöltelékkel 17
Csirkepecsenye 17
Kacsasült 18
Ropogós-csípős csirkeszárny 20
Vadnyúlcomb barackkal 21
Parasztcsirke fóliában 21
Sült libamáj hidegen 22
Báránysült kelbimbóval 24
Csirkepecsenye 25
Libamáj vörösborral meglocsolva 26
Boros libalakoma 26
Rozmaringos almával sült szűzérmék 29
Mézzel-tejjel sült csirke 30
Aprópecsenye 31
Borjúcopf 31
Rostonsült párolt vörös káposztával 32
Sült csirkemell görög salátával 33
Vesével töltött borjúkaraj 35
Sajtos pulykamellfilé friss salátával 37
Csirke sörrel locsolva 37
Konyakos sajttal kent csirkemell 38
Lime-lében pácolt diós pulykamell 39
Mandulában sütött pisztrángok 41
Svéd töltött kacsacomb 42
Szalonnával tűzdelt bélszínsült 45
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Pecsenyék Pecsenyék Pecsenyék Pecsenyék
Állapot:
980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba