1.059.898

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

500 barbecue dishes

The only barbecue compendium you'll ever need

Szerző
Fotózta
Maine
Kiadó: Sellers Publishing, Inc.
Kiadás helye: Maine
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 288 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 16 cm x 16 cm
ISBN: 978-1-4162-0509-8
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

This collection is crammed with 500 sizzling recipes from world-famous chef Paul Kirk. He eovers everything you need to master your own barbecue feast, including tips for selecting ingredients for the grill, essential barbecue techniques, secrets on preparing mouthwatering marinades, and details on making scrumptious accompaniments. ¦ Packed with delicious and versatile recipes for every occasion and taste, this comprehensive volume contains recipes for barbecued beef, pork, lamb, seafood, and poultry, as weil as griIled appetizers, sides, vegetables, and desserts. ¦ An introductory section explains the essentials on types of grills, different sources of fuel, the best cuts of meat for the grill, and detailed information on temperatures and cooking times. ¦ Full-color photographs and clear, easy-to-follow instructions offer a wide variety of recipes-from beloved barbecue classics to specialty dishes inspired by cuisines from around the world - including a whole rangé of sauces,... Tovább

Fülszöveg

This collection is crammed with 500 sizzling recipes from world-famous chef Paul Kirk. He eovers everything you need to master your own barbecue feast, including tips for selecting ingredients for the grill, essential barbecue techniques, secrets on preparing mouthwatering marinades, and details on making scrumptious accompaniments. ¦ Packed with delicious and versatile recipes for every occasion and taste, this comprehensive volume contains recipes for barbecued beef, pork, lamb, seafood, and poultry, as weil as griIled appetizers, sides, vegetables, and desserts. ¦ An introductory section explains the essentials on types of grills, different sources of fuel, the best cuts of meat for the grill, and detailed information on temperatures and cooking times. ¦ Full-color photographs and clear, easy-to-follow instructions offer a wide variety of recipes-from beloved barbecue classics to specialty dishes inspired by cuisines from around the world - including a whole rangé of sauces, marinades, and preparations. Vissza

Tartalom


Vissza

Paul Kirk

Paul Kirk műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Paul Kirk könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.