A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Culinary Art and Traditions of Switzerland

A selection of recipes - Typical regional foods - Characteristic aspects of the country

Szerző
Fordító
Fotózta
Vevey
Kiadó: Nestlé
Kiadás helye: Vevey
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 238 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 29 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Patrice Dard

Patrice Dard műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Patrice Dard könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem