kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Püski Könyvesház |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 318 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 24 cm x 17 cm |
ISBN: | 963-9906-08-5 |
Megjegyzés: | Fekete-fehér illusztrációkkal. |
Ahogy a halászlevet csinálom | 300 |
Ahogy én csinálom | 126 |
Ahogy én csinálom | 156 |
Ahogy én készítem | 280 |
Alapkérdések | 250 |
Alaplecsó | 154 |
Alaprecept | 227 |
Ami a nyíren megtermett | 97 |
Amit a csíkhalról tudni kell | 2899 |
Apróhúsaink | 162 |
Aratókása | 251 |
Babgulyás | 311 |
Babos tarhonyakása | 140 |
Bácskai-, vagy szerb rizses hús | 251 |
Bajai halászlé | 294 |
Bajoros | 208 |
Báránypaprikás | 205 |
Baromfi tokányok | 236 |
Bekomendálás | 15 |
Betűrendes tárgymutató | 316 |
Birkapörkölt | 187 |
Borjú pörkölt | 199 |
Borjúpaprikás | 206 |
Borsos tokány | 229 |
Böllérpecsenye | 264 |
Böngyöle | 99 |
Böngyölepánkó | 99 |
Brassói aprópecsenye | 230 |
Cakkompakk, Sack und Pack | 144 |
Cigánypecsenye | 263 |
Csengődi birkapaprikás | 203 |
Csík-leves | 290 |
Csirke tokány citromfűvel | 238 |
Csirke tokányok | 236 |
Ecetes | 222 |
Egy sosemvolt nyársonsültünk | 269 |
Egyéb húsaink | 285 |
Egyéb kukoricaételek | 150 |
Egyéb nyársashúsaink | 271 |
Egyéb pörköltek | 199 |
Egyebek a mezei konyhán | 309 |
Előjáró nyelvöltögetés | 17 |
Előszó | 3 |
Emberkonyha fűszerei | 62 |
Ételek rendje | 89 |
Fejtettbab gulyás | 311 |
Felső-tiszai halászlé | 299 |
Filozófia | 51 |
Flekken és egyéb rostélyosok | 272 |
Flekken tokány | 234 |
Fokhagymás csirketokány | 238 |
Fokhagymás csuka | 307 |
Fokhagymás zupa | 119 |
Fordított kása, pásztor-, gazdakása | 124 |
Főtt fej és láb tormával | 282 |
Főtt húsok | 277 |
Galaburgyi, galaburdi, galabárdi | 121 |
Gazdag lecsók | 154 |
Gazdagkása | 150 |
Gombás csirke tokány | 237 |
Gombás hal | 307 |
Gombás tokány | 229 |
Gombás zupa | 119 |
Gombáskása | 253 |
Gombaszárogatásás mezei módra | 101 |
Gránátos kocka | 133 |
Gulyás | 177 |
Gulyásleves | 180 |
Gulyásosak | 171 |
Gyalogkása, pusztakása | 124 |
Gyerebe tokány | 229 |
Gyuvecs, dzsuvecs | 252 |
Gyümölcsös tokányok | 238 |
Hagymás tokány | 229 |
Hagymás vér | 232 |
Hagymáspuliszka | 148 |
Hagyományok számbavétele | 25 |
Hajdinakása | 127 |
Halak | 287 |
Halászlé | 291 |
Halpaprikás | 291 |
Hamuba sült kolompér | 121 |
Harangos sült | 277 |
Harmatkása | 100 |
Húsostáska majorságból | 252 |
Húsostáskák, húsostarhonyák | 247 |
Hústalan ételeink | 115 |
Igazi paprikások | 203 |
Igazi pörköltek | 187 |
Jegyzetek | 22 |
Juhászos | 179 |
Juhhúsoskása karcagi módra | 281 |
Kakaspörkölt | 197 |
Kakastöke és taréj paprikás | 215 |
Kanászhús, kanászlé | 182 |
Káposztás csík | 290 |
Káposztás húsok | 282 |
Káposztás tyúk | 284 |
Kapros bárány-, stb. tokány | 233 |
Kapros csirke tokány | 237 |
Kapros hal | 307 |
Karcagi birkapaprikás | 203 |
Karcagi birkapörkölt | 191 |
Kásák | 123 |
Keménylebbencs | 130 |
Keménytarhonya | 139 |
Kenyérleves, kódis leves, stb. | 119 |
Keserű gomba | 102 |
Kofapecsenye | 262 |
Kolbászos lecsó | 155 |
Kolompéros ételek | 143 |
Konyhaeszközök | 71 |
Körömpaprikás | 210 |
Krumplis tarhonya | 140 |
Kukorica ételek | 145 |
Kukoricakása | 147 |
Kultúra | 25 |
Különféle mezei gombák | 100 |
Lacipecsenye | 261 |
Lebbencsek, lebbencsesek | 129 |
Lebencsleves | 130 |
Lecsó káposztásan | 154 |
Lecsó tojással | 155 |
Lecsó törökparadicsommal | 154 |
Lecsó virslivel | 155 |
Lecsók | 151 |
Lecsós csirke tokány | 237 |
Lecsós kása | 125 |
Lesipecsenye, stb. | 260 |
Lucskos káposzta | 282 |
Ludaskása | 253 |
Malac tokány | 233 |
Malac-, borjú-, bárány-pecsenyék | 265 |
Malacpaprikás | 208 |
Marha, birka, és vad pecsenyék | 265 |
Marha, vagy berbécstokány | 228 |
Marhapaprikás | 205 |
Marhapörkölt | 196 |
Még egy megjegyzés | 239 |
Mentás bárány-, stb. tokány | 233 |
Mentás csirke tokány | 238 |
Mindennapi kenyerünkről | 105 |
Mottó | 5 |
Mustáros pulykatokány | 238 |
Nem valós paprikáshúsok | 207 |
Nem valós pörköltek | 197 |
Növendékpaprikás | 206 |
Nyársas hal | 305 |
Nyárson sült gyenge jószágok | 268 |
Öregtarhonya, öhön, öhöm | 139 |
Pacalpörkölt | 212 |
Paprikás bárány | 215 |
Paprikás borjú | 217 |
Paprikás húsok | 201 |
Paprikáskolompér, móring, mórik | 144 |
Paprikás malac | 217 |
Paprikás sült-hal | 307 |
Paprikáshal | 305 |
Paprikások vadhúsból | 204 |
Parazsasok | 267 |
Paprikás fácánfi | 218 |
Pásztori tojásételek | 311 |
Pecsenyék | 255 |
Pergelt tarhonyaleves | 139 |
Piláf | 251 |
Pincepaprikás | 211 |
Polenták | 149 |
Pörköltek | 185 |
Puliszka, mamaliga, málé, görhe... | 147 |
Pulykapörkölt | 198 |
Rántott puliszka | 148 |
Rakott puliszkák | 148 |
Rántott leves, zupa, stb. | 117 |
Rizses lecsó | 155 |
Rostonsültek | 271 |
Rostos hal | 306 |
Sáros hús | 285 |
Savanyok, savanyók | 219 |
Savanyú káposztások | 284 |
Savanyú máj | 223 |
Sertéspaprikás | 207 |
Sertéspörkölt | 198 |
Sertéstokány | 233 |
Sóbafőtt | 280 |
Sósvízben főtt kukorica | 150 |
Sulyom, vizigesztenye | 99 |
Süldőskása | 252 |
Süldőpaprikás | 208 |
Sült kukorica | 150 |
Sültgoba | 102 |
Szaggatott puliszka | 149 |
Szakmai tudás | 59 |
Szalonázás tudománya | 113 |
Szalonnás lecsó | 154 |
Szalonnát sütni, tudni kell | 113 |
Száraztészta ételek | 129 |
Szárnyaspecsenyék | 265 |
Szegedi halászlé | 298 |
Szegődmény | 105 |
Szerb tokány | 234 |
Szömörcsök zöldkáposztával | 283 |
Tarhonya étel megkészítése | 138 |
Tarhonyakészítés | 137 |
Tarhonyás ételek | 135 |
Tárkonyos bárány-, stb. tokány | 232 |
Tárkonyos csirke tokány | 237 |
Tárkonyos vesetokány | 231 |
Tartalomjegyzék | 7 |
Tejbe tarhonya, tarhonyakása | 141 |
Tejes, túrós, sajtos tészták | 131 |
Tejes, vajas kása és puliszka | 148 |
Tejfölös paprikáshúsok | 215 |
Tekert puliszka | 148 |
Tésztakása | 127 |
Tojás leves, tojásos savanyó | 119 |
Tojásos lecsó | 154 |
Tokányok | 225 |
Tokányok fehér húsokból | 232 |
Toklyópaprikás | 205 |
Topogó, öreglebbencs, slambuc... | 131 |
Tordai-pecsenye | 262 |
Tormás hal | 306 |
Tormáshús | 281 |
Toroskáposzta | 284 |
Torospecsenye | 259 |
Tökpaprikás, here-paprikás | 207 |
Tört-kolompér | 144 |
Tüdőskása | 251 |
Tüdő-tokány | 231 |
Ürü paprikás, birkapaprikás | 203 |
Vadból főzött gulyások | 183 |
Vadmadár pörköltek | 199 |
Vadnyúl pörkölt | 199 |
Vadpörköltek | 196 |
Vagdalék | 223 |
Vágott leveses, vágott-lé | 222 |
Vasi pecsenye | 264 |
Vasi polenta | 149 |
Velős kása | 251 |
Vesetokány | 231 |
Vetrece | 230 |
Viscosa pecsenye | 286 |
Vízcibere, viharleves | 117 |
Zakotás | 283 |
Záró gondolat | 312 |
Zöldbab gulyás | 311 |
Zöldkáposzta | 283 |
Zöldkáposztásak | 282 |
Zúza-tokányok | 232 |
Zsírzó | 108 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.