kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Főzőedények - eszközök | 11 |
Száraz tűzrevaló | 14 |
A főzés technikája | 17 |
Levesek | 23 |
Gulyásos leves | 23 |
Lacsuha leves | 26 |
Mezítlábas lebbencsleves | 26 |
Pirított lebbencs | 27 |
Pergelt tészta | 28 |
Pirított-tésztaleves | 28 |
Köszmételeves | 29 |
Vizicibere | 29 |
Köménymagos leves | 30 |
Csipegetett leves | 31 |
Forralt tej pirított kenyérrel | 32 |
Tejbetészta | 32 |
Tejbereszelt | 34 |
Kesely leves | 34 |
Pócsi krumplileves | 35 |
Reszelttésztaleves | 36 |
Paprikás krumplileves | 37 |
Gulyásleves szárított hússal | 38 |
Bableves füstölt hússal | 40 |
Kanecetes | 41 |
Tojásleves | 42 |
Főzelékfélék | 45 |
Hajas krumpli főve | 45 |
Sült krumpli | 45 |
Főtt sulyom | 46 |
Krumpligyuszi | 48 |
Krumpli paprikásan | 49 |
Guba kenyér | 49 |
Húsos ételek | 51 |
Juhhúsos kása öregen | 51 |
Birkapaprikás | 54 |
Gulyásos hús | 56 |
Kásás kolbász | 58 |
Pecsenye | 58 |
Pörkölt hús | 59 |
Tokány | 59 |
Sült szalonna | 60 |
Tepertyű | 62 |
Tarhonyás hús | 63 |
Vastagételek | 67 |
Öregresztelt. Tejberesztelt | 69 |
Fordított kása | 69 |
Nyersen fogyasztható ételek | 75 |
Nyers szalonna hagymával | 75 |
Törött sós hagyma kenyérrel | 75 |
Tej kenyérrel | 75 |
Aludttej | 76 |
Gomolya | 76 |
Juhsajt | 76 |
Juhtúró | 76 |
Bronza vagy brinza | 76 |
Zsendice, tarhó | 77 |
Halak | 79 |
Tiszai halászlé | 79 |
Csegei halászlé | 80 |
Halpaprikás | 81 |
Sült hal | 81 |
Nyárson sült hal | 82 |
Roston hal pernye tetején | 82 |
Hamuba sült durbincs | 83 |
Utószó | 87 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.