1.063.262

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pásztorkonyha-pásztorételek (minikönyv)

Szerkesztő
,
Kiadó:
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 92 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 7 cm x 4 cm
ISBN: 963-7925-11-2
Megjegyzés: Nyomda: Mozgáskorlátozottak PIREMON Kisvállalata Nyomdaüzeme A könyv pontos mérete: 44 x 66 mm. Néhány fekete-fehér illusztrációval.

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Főzőedények - eszközök11
Száraz tűzrevaló14
A főzés technikája17
Levesek23
Gulyásos leves23
Lacsuha leves26
Mezítlábas lebbencsleves26
Pirított lebbencs27
Pergelt tészta28
Pirított-tésztaleves28
Köszmételeves29
Vizicibere29
Köménymagos leves30
Csipegetett leves31
Forralt tej pirított kenyérrel32
Tejbetészta32
Tejbereszelt34
Kesely leves34
Pócsi krumplileves35
Reszelttésztaleves36
Paprikás krumplileves37
Gulyásleves szárított hússal38
Bableves füstölt hússal40
Kanecetes41
Tojásleves42
Főzelékfélék45
Hajas krumpli főve45
Sült krumpli45
Főtt sulyom46
Krumpligyuszi48
Krumpli paprikásan49
Guba kenyér49
Húsos ételek51
Juhhúsos kása öregen51
Birkapaprikás54
Gulyásos hús56
Kásás kolbász58
Pecsenye58
Pörkölt hús59
Tokány59
Sült szalonna60
Tepertyű62
Tarhonyás hús63
Vastagételek67
Öregresztelt. Tejberesztelt69
Fordított kása69
Nyersen fogyasztható ételek75
Nyers szalonna hagymával75
Törött sós hagyma kenyérrel75
Tej kenyérrel75
Aludttej76
Gomolya76
Juhsajt76
Juhtúró76
Bronza vagy brinza76
Zsendice, tarhó77
Halak79
Tiszai halászlé79
Csegei halászlé80
Halpaprikás81
Sült hal81
Nyárson sült hal82
Roston hal pernye tetején82
Hamuba sült durbincs83
Utószó87
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem