885.911

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pástétomok és felfújtak

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Mester Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: A világ kedvenc ételei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


nVILÍC
^.STÉTOMOK ÉS FELFÚJTAK
Legyen szó büféasztalról, klasszikus menüről vagy egy különleges uzsonnáról - mindig szakíthatunk időt egy finom pástétomra, fűszeres terrinre vagy egy kocsonyázott finomságra, amit két étkezés között is élvezettel elfogyaszthatunk.

Tintahal-pástétom Spanyolországból: a vékony tésztaköpeny szaftos, pompás ízeket rejt
Igazi osztrák kedvenc ez a krumplikocsonya tavaszi újhagymával
Erdei gombapástétom prágai módra: különlegesség Csehországból bármilyen ünnepi asztalra
A pástétomokat és felfájtakat a világon mindenhol különös gonddal és kreativitással készítik. Ebben a kötetben megtaláljuk a világ különböző pontjain készülő bámulatos pástétomfajtákat. A francia nyúlpástétom vagy a marokkói fűszerekkel ízesített terrin, az Itáliából származó sárgarépa-puding — mind-mind különleges élményben részesíti az ínyenceket.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem