kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Egészségügyi Minisztérium Egészségügyi Felvilágosítás Osztálya |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 51 oldal |
Sorozatcím: | Előadói segédanyag |
Kötetszám: | 51 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Előszó és módszertani utmutató | 5 |
Bevezetés | 9 |
Táplálkozási ösztön - tudományos táplálkozás irányítás | 10 |
Jól, helyesen táplálkozunk-e, mit mond erről a tudomány? | 14 |
A hagyományos táplálkozás és a modern életmód | 17 |
A táplálkozástudományon alapuló néhány tanács | 22 |
A tápanyagok hármas feladata | 24 |
Kiegyensúlyozott és egyeneletes táplálkozás | 27 |
Változatos étrend, komlpettálás | 30 |
Teljes értékű ételek elkészítése | 32 |
Főzés-hevítés időtartama és hőmérséklete | 35 |
A modern élelmezési technika: főzési technológiai alkalmazása | 38 |
A napi étkezési ritmus | 41 |
Függelék | 43 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.