1.068.093

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Paradicsomszósz

Szerző
Fordító
Pécs
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 143 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-357-859-9
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Olaszország csupa dráma, csupa szerelem, csupa lelkesedés - miért is ne Fordulnánk szenvedéllyel az olasz konyfia felé?
Ebben a könyvben végigkísérhetjük, ahogy Hermina nemcsak a szerelmet találja meg az ő Antoniójánál, hanem azt is megismeri, milyen a tészta, ha al dente. Megtudja, hogyan dézsmálta meg az ifjú Antonio a szombati buli hevében az előkészített vasárnapi ebédet, és átéli, mennyi szeretet és mennyi szitkozódás, Félelem, remény és aggodalom kíséri Nápolyban a paradicsomszósz beFőzését.
De mindenekelőtt megismeri és megszereti a nápolyiak hagyományos paradicsomszószát, amelyet Frissen szedett paradicsomból Főznek, hogy . egész évben kéznél legyen, amikor szükség van rá. Fokhagymával és bazsalikommal fűszerezve gyors tésztaétel készül belőle, kolbásszal és marhahússal lassan párolva kiadós családi ebéd, de varázsolhatunk belőle zselét is, ami behűtve, közepén mozzarellaszívvel igazi különlegesség. A könyv ötven olyan olaszos fogást mutat be, amely paradicsom-szósszal... Tovább

Fülszöveg


Olaszország csupa dráma, csupa szerelem, csupa lelkesedés - miért is ne Fordulnánk szenvedéllyel az olasz konyfia felé?
Ebben a könyvben végigkísérhetjük, ahogy Hermina nemcsak a szerelmet találja meg az ő Antoniójánál, hanem azt is megismeri, milyen a tészta, ha al dente. Megtudja, hogyan dézsmálta meg az ifjú Antonio a szombati buli hevében az előkészített vasárnapi ebédet, és átéli, mennyi szeretet és mennyi szitkozódás, Félelem, remény és aggodalom kíséri Nápolyban a paradicsomszósz beFőzését.
De mindenekelőtt megismeri és megszereti a nápolyiak hagyományos paradicsomszószát, amelyet Frissen szedett paradicsomból Főznek, hogy . egész évben kéznél legyen, amikor szükség van rá. Fokhagymával és bazsalikommal fűszerezve gyors tésztaétel készül belőle, kolbásszal és marhahússal lassan párolva kiadós családi ebéd, de varázsolhatunk belőle zselét is, ami behűtve, közepén mozzarellaszívvel igazi különlegesség. A könyv ötven olyan olaszos fogást mutat be, amely paradicsom-szósszal készül. Biztosan minden alkalomra megtaláljuk köztük a megfelelőt.
A receptgyűjtemény igazi szerelmi vallomás, amit a paradicsomszósz ihletett. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Hermina Deiana

Hermina Deiana műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hermina Deiana könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem