Fülszöveg
"Nekünk, nem szakmabelieknek, akik "csak" inni szeretjük a jó borokat, felettébb misztikusnak tűnik a borszakértők, a sommelierek tudománya...
Vajon honnan tudják, hogy melyik ételhez melyik bor adja a legtökéletesebb ízharmóniát? Honnan tudják, hogy melyik bort milyen hő fokon érdemes fogyasztani? Melyek az igazán minőségi borok, és melyek a felejthetők? Ráadásul ott az a számtalan, különleges formájú borospohár... Mindegyikük borra vár. De melyikre? Nekem már volt szerencsém az évek alatt ezt-azt ellesni az egyik legkiválóbb borszakértőtől. Most itt a lehetőség, hogy Ön is megtudja a titkokat!" (Kaszás Géza)
"Ha többet szeretnének megtudni a Föld eme különleges tűzzel teli levéről, az évezredek óta oly sok jelentéssel felruházott nedűről, és kíváncsiak a legfinomabb, borral készült ételek receptjeire, akkor érdemes forgatniuk ezt a könyvet." (Kovács Lázár)
A népszerű gasztronómiai műsorban, a Receptklubban, a két ellenállhatatlan fakanálzsonglőr mellett pár évvel ezelőtt...
Tovább
Fülszöveg
"Nekünk, nem szakmabelieknek, akik "csak" inni szeretjük a jó borokat, felettébb misztikusnak tűnik a borszakértők, a sommelierek tudománya...
Vajon honnan tudják, hogy melyik ételhez melyik bor adja a legtökéletesebb ízharmóniát? Honnan tudják, hogy melyik bort milyen hő fokon érdemes fogyasztani? Melyek az igazán minőségi borok, és melyek a felejthetők? Ráadásul ott az a számtalan, különleges formájú borospohár... Mindegyikük borra vár. De melyikre? Nekem már volt szerencsém az évek alatt ezt-azt ellesni az egyik legkiválóbb borszakértőtől. Most itt a lehetőség, hogy Ön is megtudja a titkokat!" (Kaszás Géza)
"Ha többet szeretnének megtudni a Föld eme különleges tűzzel teli levéről, az évezredek óta oly sok jelentéssel felruházott nedűről, és kíváncsiak a legfinomabb, borral készült ételek receptjeire, akkor érdemes forgatniuk ezt a könyvet." (Kovács Lázár)
A népszerű gasztronómiai műsorban, a Receptklubban, a két ellenállhatatlan fakanálzsonglőr mellett pár évvel ezelőtt feltűnt egy harmadik fiatalember, aki szerénységével, ám annál szerénytelenebb szakmai tudásával hengerli le hétről-hétre a Vasárnapi Receptklub sztárvendégeit, és a képernyők előtt ülőket.
Most ez a fiatalember, Kovács Antal borszakértő, háromszoros magyar bajnok sommelier, szakmai tapasztalatával siet az Önök segítségére, hogy amikor ünnepeiken családtagjaiknak, barátaiknak, vendégeiknek töltenek, ne minden tudás nélkül tegyék...
"Apropó: tudják milyen bort kínáljanak a desszerthez? A könyvből erre is választ kapnak, és még így is marad 99 kérdés... Egészségükre!"
Vissza