1.066.403

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pár kérdés a borról (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: D&G Group Show & Entertainment
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 144 oldal
Sorozatcím: Receptklub kézikönyvek
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Kovács Antal szerző által dedikált példány. Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Nekünk, nem szakmabelieknek, akik "csak" inni szeretjük a jó borokat, felettébb misztikusnak tűnik a borszakértők, a sommelierek tudománya...
Vajon honnan tudják, hogy melyik ételhez melyik bor adja a legtökéletesebb ízharmóniát? Honnan tudják, hogy melyik bort milyen hő fokon érdemes fogyasztani? Melyek az igazán minőségi borok, és melyek a felejthetők? Ráadásul ott az a számtalan, különleges formájú borospohár... Mindegyikük borra vár. De melyikre? Nekem már volt szerencsém az évek alatt ezt-azt ellesni az egyik legkiválóbb borszakértőtől. Most itt a lehetőség, hogy Ön is megtudja a titkokat!" (Kaszás Géza)
"Ha többet szeretnének megtudni a Föld eme különleges tűzzel teli levéről, az évezredek óta oly sok jelentéssel felruházott nedűről, és kíváncsiak a legfinomabb, borral készült ételek receptjeire, akkor érdemes forgatniuk ezt a könyvet." (Kovács Lázár)
A népszerű gasztronómiai műsorban, a Receptklubban, a két ellenállhatatlan fakanálzsonglőr mellett pár évvel ezelőtt... Tovább

Fülszöveg

"Nekünk, nem szakmabelieknek, akik "csak" inni szeretjük a jó borokat, felettébb misztikusnak tűnik a borszakértők, a sommelierek tudománya...
Vajon honnan tudják, hogy melyik ételhez melyik bor adja a legtökéletesebb ízharmóniát? Honnan tudják, hogy melyik bort milyen hő fokon érdemes fogyasztani? Melyek az igazán minőségi borok, és melyek a felejthetők? Ráadásul ott az a számtalan, különleges formájú borospohár... Mindegyikük borra vár. De melyikre? Nekem már volt szerencsém az évek alatt ezt-azt ellesni az egyik legkiválóbb borszakértőtől. Most itt a lehetőség, hogy Ön is megtudja a titkokat!" (Kaszás Géza)
"Ha többet szeretnének megtudni a Föld eme különleges tűzzel teli levéről, az évezredek óta oly sok jelentéssel felruházott nedűről, és kíváncsiak a legfinomabb, borral készült ételek receptjeire, akkor érdemes forgatniuk ezt a könyvet." (Kovács Lázár)
A népszerű gasztronómiai műsorban, a Receptklubban, a két ellenállhatatlan fakanálzsonglőr mellett pár évvel ezelőtt feltűnt egy harmadik fiatalember, aki szerénységével, ám annál szerénytelenebb szakmai tudásával hengerli le hétről-hétre a Vasárnapi Receptklub sztárvendégeit, és a képernyők előtt ülőket.
Most ez a fiatalember, Kovács Antal borszakértő, háromszoros magyar bajnok sommelier, szakmai tapasztalatával siet az Önök segítségére, hogy amikor ünnepeiken családtagjaiknak, barátaiknak, vendégeiknek töltenek, ne minden tudás nélkül tegyék...
"Apropó: tudják milyen bort kínáljanak a desszerthez? A könyvből erre is választ kapnak, és még így is marad 99 kérdés... Egészségükre!" Vissza

Kovács Antal

Kovács Antal műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kovács Antal könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Pár kérdés a borról (dedikált példány) Pár kérdés a borról (dedikált példány) Pár kérdés a borról (dedikált példány) Pár kérdés a borról (dedikált példány) Pár kérdés a borról (dedikált példány) Pár kérdés a borról (dedikált példány)

A borító sarka kopottas.

Az előzéklapon a szerző, Kovács Antal névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
4.340 ,-Ft
22 pont kapható
Kosárba