1.062.071

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Paprikatermelés

Étkezési paprika termelése

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 144 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A paprika származása és termesztésének története3
Az étkezési paprika táplálkozási és népgazdasági jelentősége4
A paprika növénytani leírása8
Az étkezési paprika fajtái12
Az étkezési paprika hő-, fény-, víz-, tápanyag- és talajigénye17
Az étkezési paprikatermesztő tájak25
Az étkezési paprika vetésforgója, talajelőkészítése és trágyázása35
Az étkezési paprika szaporítása46
A paprika ápolási munkái76
Az étkezési paprika szedése, osztályozása és értékesítése101
A paprika üveg alatti és korai szabadföldi termesztése109
Az étkezési paprika nemesítése és magtermesztése124
Az étkezési paprika felhasználásának módjai131
Az étkezési paprika betegségei, kártevői és az ellenük való védekezés135

Angeli Lambert

Angeli Lambert műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Angeli Lambert könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem