kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Golden Book Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 142 oldal |
Sorozatcím: | Diétás szakácskönyvek |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 19 cm |
ISBN: | 963-8232-48-X |
Megjegyzés: | Néhány fekete-fehér illusztrációval. |
Bevezetés | 9 |
Definíció | 11 |
Kövér vagyok? | 11 |
Az elhízás okai vagy... | 14 |
Miért hízunk meg? | 14 |
Az elhízás következményei és kísérőbetegségei | 16 |
Mi mindentől szabadul meg a kövér ember, ha testsúlyának 10 %-át lefogyja? | 16 |
Az elhízás kezelése a fogyókúra és súlytartás idején | 18 |
Ki tud lefogyni? | 18 |
Milyen lehetőségeink vannak a fogyókúrára? | 19 |
Ki őrzi meg a testsúlyát? | 20 |
Miért maradunk testesek? | 21 |
Utószó | 22 |
Az elhatározástól a megvalósításig | 23 |
Mikor, mit és miért ettem, mennyit és mit mozogtam? - Étkezési naplóm a fogyókúra kezdetén | 26 |
Mikor, mit és miért ettem, mennyit és mit mozogtam? - Étkezési naplóm a fogyókúra alatt | 27 |
Nyersanyagok a konyhában | 28 |
Kenyér, gabonafélék és pékáruk | 28 |
Húsok, húskészítmények, halak | 28 |
Zsírok, olajok | 29 |
Tej és tejtermékek | 30 |
Zöldségek és salátafélék | 31 |
Olajos magvak és hüvelyesek | 31 |
Gyümölcsök | 31 |
Italok | 31 |
Édességek | 32 |
Bevásárlás | 32 |
Teendők a konyhában | 33 |
Konyhatechnikai eszközök | 33 |
Konyhatechnikai eljárások | 33 |
Útmutató a mintaétrendek használatához | 35 |
Tíz jótanács eszményi testsúlyunk eléréséhez és megőrzéséhez | 36 |
Mintaétrendek 1200 Kcal energiatartalommal | 38 |
Mintaétrendek 1400 Kcal energiatartalommal | 54 |
Mintaétrendek 1600 Kcal energiatartalommal | 70 |
Étvágycsökkentő falatkák kis és főétkezésekre | 86 |
100 kcal energiával | 86 |
200 kcal energiával | 86 |
400 kcal energiával | 87 |
És amikor elbizonytalanodunk | 88 |
Receptek | 89 |
Levesek | 89 |
Saláták | 94 |
Salátaöntetek | 102 |
Mártások | 104 |
Húsok | 106 |
Főzelékek, köretek | 111 |
Egytálételek | 115 |
Szendvicskrémek | 120 |
Turmixok | 122 |
Édességek | 125 |
Mértékegység-tömeg táblázat | 127 |
Tápanyagtáblázatok | 129 |
Útmutató a táblázatok használatához | 129 |
Tápanyagtáblázat | 129 |
Fontosabb élelmiszereink élelmirost-tartalma | 137 |
Irodalom | 141 |
Receptmutató | 142 |