Fülszöveg
ilíjíí: Jíl .
Készülj fel az időutazásra, és készítsd el ma is könnyen beszerezhető
alapanyagokból az OUTI^ANDER - hZ IDEGEN világából megismert ételeket! Kápráztasd el a többi rajongót, vagy kényeztesd saját magadat az alábbi skót és amerikai finomságokkal:
REGGELI Élesztős hajdinapalacsinta Edényben főtt lágytojás Duncannek Baconös, spárgás, erdei gombás omlett
előételek
SajtpuíFancs Galambhússal és szarvasgombával töltött hasé Sörtésztás kukoricaropogós
LEVESEK ÉS ALAPLEVEK Póréhagymás csirkeraguleves
Murphy marhaerőlevese Részeges hamis teknőcleves
FŐÉTELEK Borsos osztrigaragu Lassan főtt csirkebecsinált Összeesküvők babraguja
KÖRETEK Idősebb lan vajas póréhagymája Sült krumpli hideg olajban indítva Mézzel sült sütőtök
KENYÉRFÉLÉK ÉS SÜTNIVALÓK Tökmagos-zöldfűszeres zabkeksz Fiona fahéjas scone-ja Jocasta régimódi serpenyős zablepénye
ÉDESSÉGEK ÉS DESSZERTEK Black Jack Randall étcsokis-levendulás tejkaramellája Anzelmusz atya meleg mandulás süteménye...
Tovább
Fülszöveg
ilíjíí: Jíl .
Készülj fel az időutazásra, és készítsd el ma is könnyen beszerezhető
alapanyagokból az OUTI^ANDER - hZ IDEGEN világából megismert ételeket! Kápráztasd el a többi rajongót, vagy kényeztesd saját magadat az alábbi skót és amerikai finomságokkal:
REGGELI Élesztős hajdinapalacsinta Edényben főtt lágytojás Duncannek Baconös, spárgás, erdei gombás omlett
előételek
SajtpuíFancs Galambhússal és szarvasgombával töltött hasé Sörtésztás kukoricaropogós
LEVESEK ÉS ALAPLEVEK Póréhagymás csirkeraguleves
Murphy marhaerőlevese Részeges hamis teknőcleves
FŐÉTELEK Borsos osztrigaragu Lassan főtt csirkebecsinált Összeesküvők babraguja
KÖRETEK Idősebb lan vajas póréhagymája Sült krumpli hideg olajban indítva Mézzel sült sütőtök
KENYÉRFÉLÉK ÉS SÜTNIVALÓK Tökmagos-zöldfűszeres zabkeksz Fiona fahéjas scone-ja Jocasta régimódi serpenyős zablepénye
ÉDESSÉGEK ÉS DESSZERTEK Black Jack Randall étcsokis-levendulás tejkaramellája Anzelmusz atya meleg mandulás süteménye Banános-karamellás trifle River Runból
Magával ragadott a drámai skót táj? Szeretnél még mélyebbre merülni az Outlander világában? Lapozd végig ezt a szakácskönyvet, és kóstolj bele a Diana Gabaldon varázslatos történetei által ihletett ételekbe! Itt a lehetőség, hogy végre mind az öt érzékedet kielégítsd, és igazán részese lehess ennek a páratlan, kontinenseken átívelő kalandnak!
Claire Beauchamp Randall híheteden időutazása a 11. világháború utáni Angliából a 19. századi Skóciába sokak szívébe belopta magát. Ez az egyedülálló tematikus szakácskönyv rendkívüli lehetőséget nyújt minden rajongó számára, hogy elkészítse azokat a hagyományos vagy éppen extravagáns recepteket, amelyek Claire első tál zabkásájától az esküvőn elfogyasztott marhasültig vezetnek. Theresa Carle-Sanders hosszas kutatómunkát követően állította össze a recepteket, figyelembe véve azt is, hogy a korabeli hozzávalókból manapság mi szerezhető be viszonylag könnyedén a boltokban. A végeredmény egy különleges skót (és helyenként amerikai) receptekkel teli szakácskönyv, amelyből anélkül főzhet bárki, hogy órákig kellene a webshopokból összevadászni a hozzávalókat. Kápráztassuk el OMí/aní/er-rajongó barátainkat, vagy lepjük meg a családunkat egy kényeztető Részeges hamis teknőckvessel vagy Stephen Bonnet sós-csokis perecgolyóival, és biztosak lehetünk benne, hogy újabb és újabb csodákat fognak követelni tőlünk — vagy a szakácskönyvünket!
Vissza