1.067.049

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!

Szerző
Fordító
Budapest
Kiadó: Sziget Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 125 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 17 cm
ISBN: 978-615-5178-98-6
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Napjainkban újra felfedeztük a fermentálást, amellyel a savanyú káposzta, a kimcsi, a míszo, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, a sörfőzés és a kenyérsütés házilag is megoldható a tejsav-, az élesztő- és egyéb baktériumok segítségével.
Az élelmiszerek fermentálása, azaz erjesztése ősrégi módszer, sokféle étel előállítása és tartósítása csak így volt lehetséges. A fermentált étetek egészségesek, könnyen emészthetők, emésztést elősegítő és immunrendszer-erősítő tulajdonságúak, de elsősorban páratlanul finomak!
> sóban tartósítás és tejsavas erjesztés
> tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése
> különleges kenyerek, péksütemények
> ecet és bor készítése házilag
Győződjünk meg a fermentálás előnyeiről a több mint 250 recept segítségével!
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Cosima Bellersen Quirini

Cosima Bellersen Quirini műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Cosima Bellersen Quirini könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem