kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Növényvédelem és Kertészet |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott papírkötés |
Oldalszám: | 61 oldal |
Sorozatcím: | Növényvédelem és Kertészet Könyvtára |
Kötetszám: | 20 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 18 cm x 13 cm |
ISBN: | |
Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Stephaneum nyomda nyomása, Budapest. |
Előszó | 3 |
Egy-két növénytani alapfogalom | 5 |
Néhány szó a táplálkozás céljáról és eszközeiről | 7 |
Főzelékfélék értéke a táplálkozásban | 12 |
Az előkészítés befolyása a főzelék táplálóértékére | 17 |
A gyümölcs értéke a táplálkozásban és feldolgozása a konyhában | 10 |
Gyökér mint főzeléknyersanyag | 23 |
Főzelékfélék földalatti és földfeletti szárból | 25 |
Levél és virág a főzelékestálban | 40 |
Ételek a zöldségfélék terméséből | 50 |
Gyümölcs a konyhán | 58 |
Gyümölcs és zöldségfélék tápértéke | 60 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.