1.056.329

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Őszi-téli ötletek menüszerkesztéshez

Élelmezésvezetők részére

Szerkesztő
Budapest
Kiadó: Unilever Magyarország Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 97 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Olvasónk!
Ismét eltelt egy nyár, remélem sikerült kipihenniük magukat és felkészülni a következő tanév kihívásaira. Nagy dolgok várnak Önökre, hiszen végső stádiumába érkezik a HACCP... Tovább

Előszó

Tisztelt Olvasónk!
Ismét eltelt egy nyár, remélem sikerült kipihenniük magukat és felkészülni a következő tanév kihívásaira. Nagy dolgok várnak Önökre, hiszen végső stádiumába érkezik a HACCP bevezetése, illetve ennek kapcsán a konyhák működésének átalakítása.
Nagyon sok időt és energiát emészt ez fel, mindezzel tisztában vagyunk, ezért is igyekeztünk Önöknek újra egy kis segítséget nyújtani. Szeretnénk az Önök vállát nyomó teher egy részét levenni és az étlapszerkesztéshez segítséget nyújtani, ezért elkészítettünk Önöknek egy ideális étlaptervezetet. Ha a saját receptjeikkel kiegészítve használják és ezzel készítik étlapjukat, az étkezés mindig megfelel az elvárásoknak és kellően változatos is lesz.

Kívánok Önöknek sok erőt, kitartást és sikeres folytatást. Vissza

Tartalom

Megnevezés
Levesek
Pikáns húsgombócleves 8
Vadászleves 9
Zöldséges húserőleves húsgaluskával 10
Pikáns halleves 11
Hamis szoljankaleves 12
Hajdúsági bárányleves 13
Cserkészleves 14
Debreceni hamis gulyásleves 15
Szárnyaskrémleves brokkolival 16
Fokhagymás-kapros uborkaleves 17
Olasz zöldségleves 18
Zöldbabgulyásleves 19
Tavaszi karalábéleves 20
Cukkinikrémleves 21
Gombaerőleves zöldséggel 22
Főzelékek, feltétek:
Tökfőzelék 26
Zöldségfelfújt 27
Bácskai káposztafőzelék 28
Sajtos kelbimbófőzelék29
Húsgombóc 30
Karfiolfelfújt 31
Sült oldalas 32
Sajtfánk 33
Sertéssült 34
Párolt csirkemell 35
Cukkinifőzelék 36
Főételek:
Spárgás csirkebecsinált 40
Tavaszi szárnyasrolád diómártással 41
Ünnepi pulykaragu 42
Chilis-babos ragu 43
Lencsés-currys marharagu 44
Báránysült chilis zöldbabbal 45
Savanyú sertéstüdő 46
Natúr tengeri halfilé kapormártással 47
Frankfurti tokány 48
Csirkecomb petrezselyem-mártással 49
Mexikói csirkemájragu 50
Currys jérceragu 51
Nemzeti marhasült 52
Reform csirkecomb 53
Hortobágyi rostélyos 54
Csikós tokány 55
Töltött dagadó 56
Köretek:
Rizs 60
Tavaszi rizs 61
Francia rakott burgonya 62
Burgonyás felfújt 63
Szalonnás-hagymás knédli 64
Grízes knédli póréhagymás, húsos szalonnával 65
Majonézes burgonyasaláta 66
Daraknédli 67
KNORR tészta 68
Tésztafélék, egytál ételek:
Csirkemájrizottó sajtmártással 72
Szárnyasrizottó spárgamártással 73
Pásztortarhonya kolbásszal 74
Bordás kagylótészta cukkinivel 75
Szarvacskatészta Carbonara mártással 76
Parajos kocka 77
Sonkás kocka 78
Sonkás-gombás spagetti 79
Rakott tök 80
Zöldséges lasagne 81
Masnitészta Andalúz mártással 82
Chilis rakott zöldbab sajtmártással sütve 83
Desszert:
Kapros-túrós mézes 86
Vargabéles 87
Tejben köles csokoládé öntettel 88
Csokoládéöntet 89
Vaníliás tej 90
Karamellpuding 7
Lúdláb szelet 92
Túrókrémes piskótatekercs 95
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem