A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Orosz konyha (orosz nyelvű)

Történelem, alaptermékek, népi receptek

Szerkesztő

Kiadó: Izdatelsztvo Vaszilija Kurbackih
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 205 oldal
Sorozatcím: Prakticseszkaja Enciklopedija
Kötetszám:
Nyelv: Orosz  
Méret: 32 cm x 24 cm
ISBN: 5-8029-1401-7
Megjegyzés: Eredeti védődobozban. Színes fotókkal. További kapcsolódó személyek a könyvben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az orosz konyha egyedülálló és egyedi művészetként ismert az egész világon. Ilyen bőséges gyümölcs-, hús-, hal- és egyéb ételek, kulináris termékek egyik nemzeti konyhájában sem fogsz találni. Ugyanakkor az orosz konyha története során nyitott volt más nemzetek hagyományainak befolyására, és átvette a legjobbakat. Az orosz ember találékonysága és találékonysága a nemzeti konyhában testet öltve. És az a tény, hogy az e receptek szerint készített ételek még mindig csodálatos ízükkel örvendeztetnek meg bennünket, bizonyítja, hogy a termékek feldolgozásának és elkészítésének modern módszerei nem törlik, hanem csak hangsúlyozzák az orosz ételek eredetiségét. A könyv több mint 100 hagyományos orosz és ortodox konyha receptjét mutatja be. Az ételek elkészítésének folyamatát lépésről lépésre fényképek illusztrálják.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem