kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | NOVORG-KERSZI Szervező és Kiadó Kft. |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Félvászon |
Oldalszám: | 378 oldal |
Sorozatcím: | A vendéglátás szakmai kiskönyvtára |
Kötetszám: | 2 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-6162-30-1 |
Előszó | 9 |
Bevezető | 12 |
Étkezési túró készítése | 13 |
Házi túró készítése | 13 |
Túró készítése ipari technológiával | 14 |
A túró és túrókészítmények tárolása | 15 |
Ízesítési és fűszerezési tanácsok | 16 |
Hideg ételek túróból | 19 |
Túróval készült levesek | 49 |
Salátakészítmények túró felhasználásával | 71 |
Mártások túróval | 93 |
Túróval készült köretek | 103 |
Halételek túróval | 121 |
Túróval készült tojásételek | 145 |
Húsételek túróval - túrós körettel | 151 |
Túróval és túrókészítmények felhasználásával készült sütemények, desszertek | 209 |
Gyúrt tészták, pogácsák, gombócok | 215 |
Kevert tészták túróval | 235 |
Réteslappal készült túrós készítmények | 255 |
Pudingok, felfújtak, égetett tészták túróval | 265 |
Omlós tészták túróval, túró töltelékkel | 277 |
Vajas tészták túróval | 295 |
Kelt tészták túróval készítve | 305 |
Felvert tésztakészítmények túróval | 321 |
Túróval készült desszertek, teasütemények | 331 |
Krémek, habok, gyümölcskészítmények és fagylaltok túrófélék felhasználásával | 343 |
A tésztafélékhez adható mártások, habok és öntetek | 355 |
Tárgymutató | 363 |
Felhasznált szakirodalom | 375 |
Tartalomjegyzék | 377 |