1.067.894

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Öle und Fette in der Ernährung

Olajok és zsírok a táplálkozásban

Szerző
Berlin
Kiadó: Verlag von Julius Springer
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 34 oldal
Sorozatcím: Die Volksernährung
Kötetszám: 3
Nyelv: Német  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A tartalomból: Az olajok és zsírok összetétele és tulajdonsága; A zsírok keletkezése és előfordulása; Előfordulása a növények birodalmában; Előfordulása az állatvilágban; Zsírszövetek, csontok, tej; A zsírok kialakulása a növényekben; A zsírok kialakulása az állatokban; A zsír, mint tápanyag; A zsírok kinyerése; A legfontosabb növényi olajok; Olivaolaj; Mogyoróvaj olaj; Szezámolaj; Vajzsír; Lenolaj; Kókuszolaj; Pálmaolaj; Kukoricaolaj; Napraforgó olaj; Kecskezsír; A zsírok tartóssága; A zsírellátás feladata.

Tartalom

orvostudomány, zsiradék, élelmiszer, táplálék, egészség

Dr. Alfred Heiduschka

Dr. Alfred Heiduschka műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dr. Alfred Heiduschka könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem