kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | O-Press |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott kemény papírkötés |
Oldalszám: | 111 oldal |
Sorozatcím: | A világ konyhái |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 14 cm |
ISBN: | 978-836-071-971-8 |
Levesek | 7 |
Őszibarack-krém leves | 7 |
Hideg bazsalikomleves | 8 |
Római pacal | 9 |
Nápolyi leves | 10 |
Stracciatella alla romana | 11 |
Genovai zöldségleves | 12 |
Minestrone - zöldségleves | 13 |
Karfiolkrém-leves | 14 |
Firenzei tejleves | 15 |
Spenótleves | 16 |
Leves tortellini betéttel | 17 |
Makarónik és más főtt tészták | 18 |
Cannelloni hússal töltve | 18 |
Cannelloni fetával töltve | 19 |
Spenóttal töltött diós cannelloni | 20 |
Conchiglie sajttal töltve | 22 |
Farfalle citromos öntetben | 23 |
Fettucine parmezánmártással | 24 |
Fettucine gombával és paradicsommártással | 25 |
Fusilli lóbabmártásban | 26 |
Fusilli húsgombóccal | 27 |
Fusilli fokhagymával és olívabogyókkal | 28 |
Gnocchi, avagy rozmaringos nudli | 29 |
Lasagne édesen | 30 |
Lasagne paradicsommal | 31 |
Pappardelle lazaccal | 32 |
Penne nagyon erős mártással | 33 |
Ravioli - alaprecept | 34 |
Rigatoni paradicsomos-baconos mártással | 36 |
Őrdöngős spaghetti | 37 |
Bolóniai spaghetti | 38 |
Tagliatelle alla carbonara penészes sajttal | 39 |
Tagliatelle gombával | 40 |
Tagliatelle pesto mártással | 41 |
Tortellini - húslevesbetét | 42 |
Pizza, tarta, polenta | 43 |
Pizza - alaprecept | 43 |
Calzona pizza felvátottal és sajttal | 44 |
Paraszt pizza | 45 |
Pizza di patate avagy burgonyás pizza | 46 |
Havaji pizza | 47 |
Margherita pizza | 48 |
Nápolyi pizza | 49 |
Articsókás pizza | 50 |
Kolbászos-kukoricás pizza | 51 |
Pizza de patate, polenta borjúhússal és paradicsomszósszal | 52 |
Polenta hústöltelékkel | 53 |
Paradicsomos tarta franciatésztán | 54 |
Rizses finomságok | 56 |
Szicíliai rizsgombóc | 56 |
Risotto alla milanese | 57 |
Saját rizottót is készíthetünk - ez nem olasz recept | 58 |
Toscanai rizottó | 59 |
Bélszínes rizottó | 60 |
Citromos-boros rizottó parmezánnal | 61 |
Baromfi és húsételek | 62 |
Borjúhús kelkáposztával | 62 |
Ossobuco | 63 |
Borjúrolád zsályával | 64 |
Borjúrolád sonkával töltve | 65 |
Saltimbocca borjúhússzelet | 66 |
Milánói pecsenye | 67 |
Pizai marhahátszín | 68 |
Cacciatore csirke | 69 |
Töltött csirke | 70 |
Csirkemell Mascarpone-val és csiperkegombával | 71 |
Piemonti csirkecomb | 72 |
Halételek | 73 |
Lazac spenóttal | 73 |
Tőkehalfilé mentolos pestoval | 74 |
Lepényhal tejfölös mártással | 75 |
Grillezet tonhalszelet | 76 |
Szicíliai hal salátával | 77 |
Süllő káposztával | 78 |
Antipasta, avagy előétel | 80 |
Szicíliai brokkoli | 80 |
Caponetti | 81 |
Caprese | 82 |
Carpaccio | 83 |
Paradicsomos pirítós | 84 |
Gomba-marinát | 85 |
Töltött tojás | 86 |
Majonézes karfiol | 87 |
Garnélarák borsos mártással | 88 |
Firenzei töltött paprika | 89 |
Toszkániai töltött paprika | 90 |
Tonhal hónaposretekkel | 91 |
Parmezánnal sült spárga | 91 |
Pármai sonka dinnyével | 92 |
Nizzai saláta | 93 |
Tutti quanti saláta | 95 |
Burgonyasaláta | 96 |
Sütemények és édességek | 97 |
Mandulás rudacskák | 97 |
Diós-csokoládés szelet | 98 |
Krémes | 99 |
San Vigilini | 100 |
Firenzei sütemény | 101 |
Dolce torino | 102 |
Firenzei mézes-mandulás | 103 |
Körtés carpaccio | 104 |
Mogyorós parfé | 105 |
Panna cotta | 106 |
Tiramisu | 107 |