1.062.439

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Olasz konyha

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Vince Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 64 oldal
Sorozatcím: Le Cordon bleu - Főzőiskola ínyenceknek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 21 cm
ISBN: 963-9192-16-3
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A világ leghíresebb főzőiskolája, a Cordon Bleu nevű intézet receptjeit adja közre ez a sorozat kezdőknek és konyhaművészeknek.

Tartalom

Minestrone4
Spenótos articsókasaláta6
Fokhagymás cukkinileves8
Rántott falatok fokhagymamártással10
Szardellás pirítós - Mustáros sonkatekercs12
Római Gnocchi14
Padlizsánpástétommal töltött sajttulipán16
Sonkás-sajtos szendvics18
Paradicsomsaláta20
Sonkás fésűkagyló22
Gombás ravioli rozmaringos fokhagymamártásban24
Rizottó a tenger gyümölcseivel26
Laposmetélt gombával és póréhagymával28
Parmezános borjúszelet30
Spenótos cannelloni32
Osso buco34
Sonkás-sajtos tészta36
Citromos-kapris borjúszelet38
Velencei borjúmáj40
Nyúlragu fűszeres pogácsával42
Klasszikus lasagna44
Csirke vadász módra46
Mediterrán zöldség polentával48
Szicíliai sajttorta50
Zucotto52
Tiramisu54
Sült őszibarack mascarpone-krémmel56
Csokoládés mogyorótorta58
Zabaglione babapiskótával60
Tanácsok és tippek62
Tárgymutató64
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem