1.067.339

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Olasz főzőiskola

Kezdőknek és haladóknak

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 239 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 16 cm
ISBN: 963-547-734-1
Megjegyzés: Gazdagon illusztrálva színes ételfotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés
Olaszul főzni - könnyedén10
Csábító sokféleség: tészta, tészta, tészta12
A legfontosabb hozzávalók: olívaolaj, ecet, fűszerek14
Helyi specialitások: sonka, szalámi, sajt16
"Specialisták" az olasz konyhában18
A pizza- és tészakészítés kis segédeszközei20
Az olasz konyhai nyelv ábécéje22
Amit az előkészületekről és a főbb elkészítési módokról tudni érdemes26
Receptek
Előételek és saláták32
Levesek és egytálételek72
Pizzák és tészták88
Burgonya és rizs140
Halételek148
Szárnyasok168
Húsok180
Desszertek208
Névmutató232
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Olasz főzőiskola Olasz főzőiskola Olasz főzőiskola
Állapot:
3.940 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba