kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Magyar Könyvklub |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 239 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 22 cm x 16 cm |
ISBN: | 963-547-734-1 |
Megjegyzés: | Gazdagon illusztrálva színes ételfotókkal. |
Bevezetés | |
Olaszul főzni - könnyedén | 10 |
Csábító sokféleség: tészta, tészta, tészta | 12 |
A legfontosabb hozzávalók: olívaolaj, ecet, fűszerek | 14 |
Helyi specialitások: sonka, szalámi, sajt | 16 |
"Specialisták" az olasz konyhában | 18 |
A pizza- és tészakészítés kis segédeszközei | 20 |
Az olasz konyhai nyelv ábécéje | 22 |
Amit az előkészületekről és a főbb elkészítési módokról tudni érdemes | 26 |
Receptek | |
Előételek és saláták | 32 |
Levesek és egytálételek | 72 |
Pizzák és tészták | 88 |
Burgonya és rizs | 140 |
Halételek | 148 |
Szárnyasok | 168 |
Húsok | 180 |
Desszertek | 208 |
Névmutató | 232 |