1.045.722

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Olasz ételek

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Art Nouveau Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 224 oldal
Sorozatcím: Lépésről lépésre a konyhában
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 23 cm
ISBN: 978-615-5104-18-3
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Ez a szakácskönyv nélkülözhetetlen mindazoknak, akik imádják a finom ételeket, de nem kedvelik a bonyolult recepteket. Ráadásul valamennyi fogás elkészítését fotók
mutatják be lépésről lépésre, így hibázni sem lehet. A receptek között találunk előételeket, tésztákat, rizottókat, húsos, szárnyas és halas fogásokat, valamint desszerteket.
A fényképek mellett könnyen érthető utasítások vezetnek végig bennünket a hozzávalók összeállításától és előkészítésétől a kész remekműig. Jó étvágyat!
Az olasz konyha legfinomabb fogásait nemcsak a profi szakácsok, hanem a konyhaművészetben járatlan kezdők is könnyűszerrel elkészíthetik. Mindehhez nem kell mást tenni, mint követni e praktikus szakácskönyv fotókkal illusztrált utasításait. A hagyományos minesztrone, a csirkés-gombás lasagne, a Pizza Calzone, a ricottatorta mind olyan ínycsiklandó étel, mellyel garantáltan sikert aratunk vendégeink körében.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem