1.055.092

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Öko étrendi tanácsok - Receptgyűjtemény

Ősz

Szerkesztő
Grafikus
Fotózta

Kiadó: Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Magyar Közösségi Agrármarketing Centrum (AMC) Közhasznú Társaság
Kiadás helye: Nyíregyháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Papírmappa
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes fotókkal. 12 db kivehető melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Étrendi tanácsok
1. Térjünk vissza a természetes, eredeti állapotú élelmiszerek vásárlásához és ezekből készítsük mindennapi eledeleinket. Kedvenc bevásárlóhelyünk ismét a piac legyen.
2. Mindennapi táplálékunk összeállításában kövessük az évszakok változását. Válasszuk mindig azt, amit a természet kínál nekünk.
3. Mind a növényi (gabonafélék, zöldség, gyümölcs stb.), mind az állati (húsok, tej és tejtermékek stb.) eredetű élelmi nyersanyagok kiválasztásánál legyünk „nacionalisták", részesítsük előnyben a mi éghajlatunkon és régiónkban természetesen előforduló élelmiszereket.
4. Étkezésünkben növeljük a növényi eredetű hozzávalókat az állati eredetűekkel szemben. Ételeinkben a gabonafélék (búza, rizs, zab, köles, hajdina stb.) szerepeljenek változatos elkészítési formában a központi helyen.
5. Bánjunk csínján a sóval, ételeink ízét inkább az ügyes fűszerezéssel alakítsuk ki.
6. Folyadék szükségletünket ásványvíz vagy egyszerű gyógyteák fogyasztásával biztosítsuk.
7.... Tovább

Fülszöveg


Étrendi tanácsok
1. Térjünk vissza a természetes, eredeti állapotú élelmiszerek vásárlásához és ezekből készítsük mindennapi eledeleinket. Kedvenc bevásárlóhelyünk ismét a piac legyen.
2. Mindennapi táplálékunk összeállításában kövessük az évszakok változását. Válasszuk mindig azt, amit a természet kínál nekünk.
3. Mind a növényi (gabonafélék, zöldség, gyümölcs stb.), mind az állati (húsok, tej és tejtermékek stb.) eredetű élelmi nyersanyagok kiválasztásánál legyünk „nacionalisták", részesítsük előnyben a mi éghajlatunkon és régiónkban természetesen előforduló élelmiszereket.
4. Étkezésünkben növeljük a növényi eredetű hozzávalókat az állati eredetűekkel szemben. Ételeinkben a gabonafélék (búza, rizs, zab, köles, hajdina stb.) szerepeljenek változatos elkészítési formában a központi helyen.
5. Bánjunk csínján a sóval, ételeink ízét inkább az ügyes fűszerezéssel alakítsuk ki.
6. Folyadék szükségletünket ásványvíz vagy egyszerű gyógyteák fogyasztásával biztosítsuk.
7. Lehetőleg otthon süssünk, főzzünk, készítsük el ételeinket.
8. Mikor eszünk, akkor együnk! Alaposan rágjunk meg minden falatot,
9. Az élvezeti szerek (dohány, alkohol, kávé, fekete tea, drogok stb.) fogyasztásának szokásáról életünk felsőbb „emeleteinek" (érzelmi, szellemi, lelki) tudatosításával és rendezésével szokhatunk le eredményesen és tartósan.
10. Végezzünk naponta, rendszeresen testedzést (torna, futás, úszás stb.).
11. Váljon második természetünkké a heti egynapos teljes vagy részletes böjt.
12. Éberen ügyeljünk arra, hogy se az egészségünk se az étkezésünk soha ne foglalja el életünkben a „legfontosabb helyet".
Vissza
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Öko étrendi tanácsok - Receptgyűjtemény Öko étrendi tanácsok - Receptgyűjtemény Öko étrendi tanácsok - Receptgyűjtemény Öko étrendi tanácsok - Receptgyűjtemény
Állapot:
1.480 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba