1.067.327

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ó, cukor!

Hogyan elégítsd ki édesség iránti szenvedélyed természetes módon, a boldog, egészséges életmódért

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Kisújszállás
Kiadó: Pannon Literatúra Kft.
Kiadás helye: Kisújszállás
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 171 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 17 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-251-801-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Szalay Könyvek!
Tisztában vagy diétád veszélyeivel?
Nem is gondolnánk, de a cukor szinte minden élelmiszerben megtalálható, a jól ismert csokoládétól kezdve az ártatlannak tűnő gyümölcslevekig. Az édes finomságok boldoggá tesznek minket, amíg elfogyasztjuk őket, és olthatatlan vágyat érzünk irántuk. Ezek mellett hosszú távon számos népbetegség okozói, mint az elhízás vagy a 2-es típusú cukorbetegség.
Ez a könyv használható tanácsokkal lát el, hogy miként csökkentsd a cukorbeviteled, ha szeretnél cukormentes diétát követni, vagy csak egyszerűen kevesebb édességet enni. Segít, hogy:
• ráébredj, valójában mennyi cukrot eszel,
• tudd értelmezni az ételcímkéket, és vásárláskor helyes döntést hozz,
• szakíts a régi cukros szokásokkal, és egyszerű technikákkal új szemléletmódot alakíthass ki,
• 8 egyszerű lépésben megtanítson, hogyan kezeld az édesség iránti vágyadat,
• egészségesebb, energikusabb és karcsúbb legyél!
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Kartherine Bassford

Kartherine Bassford műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kartherine Bassford könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem