kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Delta 2000 Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott kemény papírkötés |
Oldalszám: | 123 oldal |
Sorozatcím: | Hasznos és Praktikus |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 27 cm x 20 cm |
ISBN: | 963-8308-26-5 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
A jelzések jelentése | 4 |
Bevezetés | 5 |
A szárnyas előkészítése | 6 |
Pacsirta | |
Pacsirtapástétom | 8 |
Kuktában főtt szarvasgombás pacsirta | 10 |
Szalonka | |
Nyárson sült szalonka | 11 |
Sárszalonka fészekben | 12 |
Szalonkapecsenye mellből, szárnyból és raguból | 13 |
Fürj | |
Fürjmell háromféle salátával | 14 |
Fűszeres fürjtekercs | 14 |
Szőlő fürj | 16 |
Fokhagymás fürj | 18 |
Fürj meggyel | 20 |
Fürj burokban | 20 |
Töltött fürj | 22 |
Ananászos fürjsült | 22 |
Fürjragu articsókával | 24 |
Kacsa | |
Kacsamell salátával | 26 |
Tésztában sült kacsa | 27 |
Vadkacsamáj-pástétom | 28 |
Borsos vadkacsapástétom | 29 |
Őszibarackos kacsaszeletek | 30 |
Narancsos kacsa | 32 |
Meggyes vadkacsa | 34 |
Vadkacsa fehérrépával | 34 |
Vadkacsa olajbogyóval | 36 |
Zöldborsós vadkacsa | 36 |
Almás vadkacsa | 38 |
Szőlős kacsacomb | 39 |
Őz | |
Őzgerinc Diána módra | 40 |
Sukrutos őzgerinc | 41 |
Őzfilé mag nélküli mandarinnal | 42 |
Őzfilé meggyel | 42 |
Őzfilé Szent Hubertusz módra, tésztában | 44 |
Gesztenyés sült őzcomb | 46 |
Őz diója áfonyával | 47 |
Őz diója fahéjjal és almával | 48 |
Őz diója fügével | 49 |
Őz diója Romanov módra | 50 |
Őz diója vargánygombával | 50 |
Őzhát banánnal | 52 |
Fácán | |
Fácángalantin | 54 |
Tárkonyos fácán | 56 |
Fácán szőlővel | 57 |
Frissel sült fácán mandarinnal | 58 |
Káposztás sült fácán | 60 |
Gesztenyés sült fácán | 62 |
Fácánfelfújt | 64 |
Fácánragu | 64 |
Vízityúk | |
Tejszínes vízityúk | 66 |
Sült vízityúk | 66 |
Sármány | |
Pezsgős sármány | 67 |
Sült sármány | 67 |
Fenyőrigó | |
Töltött fenyőrigó | 68 |
Sült fenyőrigó | 68 |
Zöldborsós fenyőrigó | 69 |
Fenyőrigó aszalt szilvával | 69 |
Vadgalamb | |
Nyárson sült vadgalamb | 70 |
Vadgalamb gyöngyhagymával | 70 |
Nyúl | |
Nyúlmáj salátával | 72 |
Nyúlfilésaláta mogyóróval | 73 |
Kiwis nyúlpástétom | 74 |
Nyúlbecsinált brokkolival | 76 |
Nyúlcomb zöld olajbogyóval | 78 |
Aszalt szilvával töltött nyúlcomb | 79 |
Nyúlpecsenye mirabella szilvával | 80 |
Sörös nyúl | 82 |
Mustáros nyúlpecsenye | 82 |
Vörösboros nyúl | 84 |
Nyúlfilé paprikával és szarvasgombával | 85 |
Borsos nyúlpecsenye | 86 |
Nyúl vadász módra | 87 |
Aszalt szilvás nyúl | 88 |
Currys nyúlragu | 88 |
Nyúlpástétom | 90 |
Nyúltekercs hagyományos módra | 92 |
Vörösboros nyúlgerinc | 94 |
Nyúlpecsenye zellerszirommal | 94 |
Nyúlragu | 96 |
Almaboros nyúlfilé | 98 |
Tejszínes nyúlfilé | 98 |
Nyúlgombócok normann módra | 100 |
Fogoly | |
Rakott fogoly vörösboros hagymával | 102 |
Fogoly mirabella szilvával | 104 |
Káposztás fogoly | 104 |
Töltött fogoly | 106 |
Fogolysült | |
Tárkonyos fogoly | 108 |
Vaddisznó, vadmalac | |
Vaddisznófej | 110 |
Vaddisznópástétom | 111 |
Vadmalacpecsenye Szent Hubertusz módra | 112 |
Borsos mártás | 112 |
Savanyú-édes vadmalacsonka | 114 |
Az alapok elkészítése | |
Borjúaroma | 116 |
Barna borjúaroma | 116 |
Szárnyasaroma | 116 |
Vadaroma | 117 |
Vadzselé | 117 |
Pástétomtészta | 117 |
Sültbe való töltelék | 118 |
Finom szárnyastöltelék | 118 |
Ördögmártás | 118 |
Páclék | |
Nyers páclé vadas mártásokhoz | 119 |
Főtt páclé vadas mártásokhoz | 119 |
Szómagyarázatok | 120 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.