1.062.360

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

100 vadétel recept

Szerző
Fordító
Budapest
Kiadó: Delta 2000 Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 123 oldal
Sorozatcím: Hasznos és Praktikus
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 20 cm
ISBN: 963-8308-26-5
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

A jelzések jelentése4
Bevezetés5
A szárnyas előkészítése6
Pacsirta
Pacsirtapástétom8
Kuktában főtt szarvasgombás pacsirta10
Szalonka
Nyárson sült szalonka11
Sárszalonka fészekben12
Szalonkapecsenye mellből, szárnyból és raguból13
Fürj
Fürjmell háromféle salátával14
Fűszeres fürjtekercs14
Szőlő fürj16
Fokhagymás fürj18
Fürj meggyel20
Fürj burokban20
Töltött fürj22
Ananászos fürjsült22
Fürjragu articsókával24
Kacsa
Kacsamell salátával26
Tésztában sült kacsa27
Vadkacsamáj-pástétom28
Borsos vadkacsapástétom29
Őszibarackos kacsaszeletek30
Narancsos kacsa32
Meggyes vadkacsa34
Vadkacsa fehérrépával34
Vadkacsa olajbogyóval36
Zöldborsós vadkacsa36
Almás vadkacsa38
Szőlős kacsacomb39
Őz
Őzgerinc Diána módra40
Sukrutos őzgerinc41
Őzfilé mag nélküli mandarinnal42
Őzfilé meggyel42
Őzfilé Szent Hubertusz módra, tésztában44
Gesztenyés sült őzcomb46
Őz diója áfonyával47
Őz diója fahéjjal és almával48
Őz diója fügével49
Őz diója Romanov módra50
Őz diója vargánygombával50
Őzhát banánnal52
Fácán
Fácángalantin54
Tárkonyos fácán56
Fácán szőlővel57
Frissel sült fácán mandarinnal58
Káposztás sült fácán60
Gesztenyés sült fácán62
Fácánfelfújt64
Fácánragu64
Vízityúk
Tejszínes vízityúk66
Sült vízityúk66
Sármány
Pezsgős sármány67
Sült sármány67
Fenyőrigó
Töltött fenyőrigó68
Sült fenyőrigó68
Zöldborsós fenyőrigó69
Fenyőrigó aszalt szilvával69
Vadgalamb
Nyárson sült vadgalamb70
Vadgalamb gyöngyhagymával70
Nyúl
Nyúlmáj salátával72
Nyúlfilésaláta mogyóróval73
Kiwis nyúlpástétom74
Nyúlbecsinált brokkolival76
Nyúlcomb zöld olajbogyóval78
Aszalt szilvával töltött nyúlcomb79
Nyúlpecsenye mirabella szilvával80
Sörös nyúl82
Mustáros nyúlpecsenye82
Vörösboros nyúl84
Nyúlfilé paprikával és szarvasgombával85
Borsos nyúlpecsenye86
Nyúl vadász módra87
Aszalt szilvás nyúl88
Currys nyúlragu88
Nyúlpástétom90
Nyúltekercs hagyományos módra92
Vörösboros nyúlgerinc94
Nyúlpecsenye zellerszirommal94
Nyúlragu96
Almaboros nyúlfilé98
Tejszínes nyúlfilé98
Nyúlgombócok normann módra100
Fogoly
Rakott fogoly vörösboros hagymával102
Fogoly mirabella szilvával104
Káposztás fogoly104
Töltött fogoly106
Fogolysült
Tárkonyos fogoly108
Vaddisznó, vadmalac
Vaddisznófej110
Vaddisznópástétom111
Vadmalacpecsenye Szent Hubertusz módra112
Borsos mártás112
Savanyú-édes vadmalacsonka114
Az alapok elkészítése
Borjúaroma116
Barna borjúaroma116
Szárnyasaroma116
Vadaroma117
Vadzselé117
Pástétomtészta117
Sültbe való töltelék118
Finom szárnyastöltelék118
Ördögmártás118
Páclék
Nyers páclé vadas mártásokhoz119
Főtt páclé vadas mártásokhoz119
Szómagyarázatok120

Norbert Prevot

Norbert Prevot műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Norbert Prevot könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem