A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Non-no Encyclopedia of Basic Cooking (japán nyelvű)

Szerkesztő
Tokió
Kiadó: Shueisha Inc.
Kiadás helye: Tokió
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 800 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Japán  
Méret: 26 cm x 21 cm
ISBN: 4-08-309003-0
Megjegyzés: Színes fotókkal. A címen kívül más angol részt nem tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Előszó: A múltban a főzést a "hagyományos kultúrák" egyikének tekintették. Természetes volt, hogy az otthoni főzés nagymamáról anyára, anyáról gyerekre öröklődött. A "család" az idők rohamos folyása és a szerteágazó értékek hátterében tovább változik. Ezekre a változásokra reagálva érezhető igény mutatkozik a főzés világában, különösen a fiatalok körében, akik szeretnének megtanítani az alapokra. Most ami a főzés "hagyományát" illeti, anya és lánya úgy tűnik, hogy a kettő közötti kapcsolat, amely közvetített, egyre vékonyabbá válik. Úgy tűnik, hogy az ízlés megszakadása évről évre fejlődik. Ez a könyv alaposan a főzés alapjaira összpontosít. Az 1982 óta számos szakácskönyvet kiadó Nonno More Books azoknak a fiataloknak a hangjára reagált, akik az alapokra vágynak, és reagálni az ízek megszakadásának korszakára, mert szerintem ez a legjobb módszer.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem