1.060.331

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Négy évszak receptjei

120 szezonális fogás/Főételek hétköznapokra és ünnepekre

Szerző
Lektor

Kiadó: Lapcom Zrt.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 151 oldal
Sorozatcím: Lapcom Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 19 cm
ISBN: 978-615-5690-03-7
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Szezonálisan
étkezni azt jelenti,
hogy összehangolódva az évszakok változásával, az év egy adott időpontjában az adott helyen fellelhető alapanyagok alkotják táplálkozásunk bázisát. Szervezetünk így jut a legtöbb vitaminhoz és ásványi anyaghoz, hiszen a természet biztosítja növényeink számára a növekedésükhöz
szükséges feltételeket.
A szezonális táplálkozásnak gasztronómiai, egészségügyi és környezetvédelmi előnyei mellett társadalmi haszna is van: lehetővé teszi,
hogy azok az emberek, akik felelősséget éreznek a körülöttük élőkkel szemben, kifejezhessék törődésüket azzal is, hogy mit tesznek a tányérjukra.
Mi ezzel a szakácskönyvvel szeretnénk ehhez a küldetéshez hozzájárulni: az egyes évszakok bevezetőjében összegyűjtöttük a szezonálisan hazánkban frissen elérhető élelmiszereket, mely a bevásárlásnál nyújthat segítséget.
Ezekből készült az a 120 étel is, melyek receptjét ezúton osztjuk meg önökkel, ezzel segítve minden olvasónkat az egészséghez és a különleges... Tovább

Fülszöveg


Szezonálisan
étkezni azt jelenti,
hogy összehangolódva az évszakok változásával, az év egy adott időpontjában az adott helyen fellelhető alapanyagok alkotják táplálkozásunk bázisát. Szervezetünk így jut a legtöbb vitaminhoz és ásványi anyaghoz, hiszen a természet biztosítja növényeink számára a növekedésükhöz
szükséges feltételeket.
A szezonális táplálkozásnak gasztronómiai, egészségügyi és környezetvédelmi előnyei mellett társadalmi haszna is van: lehetővé teszi,
hogy azok az emberek, akik felelősséget éreznek a körülöttük élőkkel szemben, kifejezhessék törődésüket azzal is, hogy mit tesznek a tányérjukra.
Mi ezzel a szakácskönyvvel szeretnénk ehhez a küldetéshez hozzájárulni: az egyes évszakok bevezetőjében összegyűjtöttük a szezonálisan hazánkban frissen elérhető élelmiszereket, mely a bevásárlásnál nyújthat segítséget.
Ezekből készült az a 120 étel is, melyek receptjét ezúton osztjuk meg önökkel, ezzel segítve minden olvasónkat az egészséghez és a különleges ízélményekhez vezető úton.
Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Bezselics Ildikó

Bezselics Ildikó műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Bezselics Ildikó könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem