1.061.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Négy évszak gombás ételei

Szilvásy Edit és Szilvásy Dénes receptjeivel

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Fotózta
Déva
Kiadó: Corvina Kiadó Kft.
Kiadás helye: Déva
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött keménykötés
Oldalszám: 128 oldal
Sorozatcím: Erdélyi Konyha recepteskönyvek
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-973-622-759-2
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


A legízletesebb gombás ételek a vadon termő gombákból készíthetők.
Az ételkészítés receptje az erdőn-mezőn termő gombákból akár így is kez-I dődhetne: „Végy egy csipetnyi szabad időt, tanuld meg pontosan felismerni a gombákat, s a legfontosabbat, a jó gombaszezont se felejtsd ki, mint elengedhetetlen alkotórészt."
A több mint száz receptet tartalmazó gasztrokötetünket úgy állítottuk össze, hogy az ételek mindenki számára elkészíthetők legyenek. A termesztett gombáknak köszönhetően az év valamennyi időszakában lehetséges gombához jutni. így azok is élvezettel főzhetnek, akik a sarki zöldségestől vagy a bevásárlóközpontok polcairól jutnak hozzá e finom csemegéhez. Az „igazi" gombász azonban egész évben járja az erdőt-mezőt, hiszen az első gombák már kora tavasszal megjelennek, és egyes fajok még télen is szedhetők. S a bőség idején begyűjtött, tartósításra alkalmas gombákból (szárítva vagy fagyasztva) egész télen asztalunkra varázsolhatjuk a négy^^ évszak gombaízeit.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem