1.060.457

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tálalás és díszítés

A legszebb ötletek minden alkalomra

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Pécs
Kiadó: Alexandra
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 157 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-297-411-8
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg




Szemet is gyönyörködtető ételek
Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahaj^ - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben megtalálhatjuk a legkedveltebb alapdíszítéseket és a modem, új ötleteket, amelyeket a következő partin már fel is használhatunk. A részletes leírások lépésről lépésre mutatják meg, hogyan készülnek a díszek. A következő fejezetet a torták és a sütemények díszítésének szenteltük: vajkrém, marcipán, csokoládé stb. Természetesen a gyermekekről sem feledkeztünk meg, hiszen az uborkaldgyó, a húsgombócpók és az ijesztő véres virsliujjak a következő gyermekzsúrt felejthetetlen élménnyé varázsolják.
A tökéletes vacsora sem maradhat ki a könyvből. Legyen szó ötletes'levesbetétekről, dekoratív tükörszószokról vagy julienne-re vágott zöldségekről, stílusos tányérkompozíciókról, esetleg kreatív desszertről karamellráccsal és csokoládédíszekkel - ebben a könyvben megtaláljuk, hogyan tehetjük látványossá a menüt mindössze néhány ügyes fogással. így a... Tovább

Fülszöveg




Szemet is gyönyörködtető ételek
Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahaj^ - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben megtalálhatjuk a legkedveltebb alapdíszítéseket és a modem, új ötleteket, amelyeket a következő partin már fel is használhatunk. A részletes leírások lépésről lépésre mutatják meg, hogyan készülnek a díszek. A következő fejezetet a torták és a sütemények díszítésének szenteltük: vajkrém, marcipán, csokoládé stb. Természetesen a gyermekekről sem feledkeztünk meg, hiszen az uborkaldgyó, a húsgombócpók és az ijesztő véres virsliujjak a következő gyermekzsúrt felejthetetlen élménnyé varázsolják.
A tökéletes vacsora sem maradhat ki a könyvből. Legyen szó ötletes'levesbetétekről, dekoratív tükörszószokról vagy julienne-re vágott zöldségekről, stílusos tányérkompozíciókról, esetleg kreatív desszertről karamellráccsal és csokoládédíszekkel - ebben a könyvben megtaláljuk, hogyan tehetjük látványossá a menüt mindössze néhány ügyes fogással. így a vendégek kétszer olyan szívesen foglalnak majd helyet az asztalunknál. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tálalás és díszítés Tálalás és díszítés Tálalás és díszítés Tálalás és díszítés Tálalás és díszítés

A borítón karcolás nyoma látható.

Állapot:
2.980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba