1.067.325

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Natúr borok

Bevezetés az organikus és biodinamikus borok világába

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: HVG Kiadó Zrt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 232 oldal
Sorozatcím: HVG Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 20 cm
ISBN: 978-963-565-351-5
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


1 . flJfl , ^ f._ _ ' ^
A NATÚR BOR ELO BOR - AHOGYAN A TERMESZET MEGALKOTTi^ ; > Yj NEM MÁS, MINT A MINDENKI ÁLTAL ISMERT SZŐLŐLÉ, : AMpSZI^^^^^^^^KÜL ERJED BORRÁ;^^^ '
A legfinomabb, legautentiikusabb é/legegészsé^ borok természetes
módon érlelődnek. A natúr bor készítésének feltételeit országonként \ ^ eltérően definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga - .
modon erielodnek. A natúr bor keszitesenek felteteleit országonként ' .¦s'/
eltérően definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga - . a fenntartható módon termesztett, organikus és biodinamikus szőlő. A borkészítés során semmit nem távolítanak el belőle, vagy adnak hozzá, legfeljebb egy leheletnyi szulfitot.
Ha érdekel bennünket, mi van a poharunkban, és felfedeznénk új ízeket, ha szeretnénk többet megtudni a natúr borokról, köztük a narancsborokról, a pezsgőkről és a champagne-ról, valamint annak őséről, a pét-natról, akkor itt a lehetőség, hogy a világ egyik legismertebb natúrborászától tanuljunk.... Tovább

Fülszöveg


1 . flJfl , ^ f._ _ ' ^
A NATÚR BOR ELO BOR - AHOGYAN A TERMESZET MEGALKOTTi^ ; > Yj NEM MÁS, MINT A MINDENKI ÁLTAL ISMERT SZŐLŐLÉ, : AMpSZI^^^^^^^^KÜL ERJED BORRÁ;^^^ '
A legfinomabb, legautentiikusabb é/legegészsé^ borok természetes
módon érlelődnek. A natúr bor készítésének feltételeit országonként \ ^ eltérően definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga - .
modon erielodnek. A natúr bor keszitesenek felteteleit országonként ' .¦s'/
eltérően definiálják, de annyiban megegyeznek, hogy alapanyaga - . a fenntartható módon termesztett, organikus és biodinamikus szőlő. A borkészítés során semmit nem távolítanak el belőle, vagy adnak hozzá, legfeljebb egy leheletnyi szulfitot.
Ha érdekel bennünket, mi van a poharunkban, és felfedeznénk új ízeket, ha szeretnénk többet megtudni a natúr borokról, köztük a narancsborokról, a pezsgőkről és a champagne-ról, valamint annak őséről, a pét-natról, akkor itt a lehetőség, hogy a világ egyik legismertebb natúrborászától tanuljunk.
ISABELLE LEGERON MW világszerte kampányol a natúr borokért. Nagy sikerű RAW Wine-borvásárokat vezet Londonban, Berlinben, New Yorkban, Los Angelesben
és Montrealban. Könyvében bemutatja a természetes borkészítés folyamatait, megismertet több mint 140-féle borral és azok termelőivel. A nemzetközi kitekintés mellett nem maradhat el a magyar natúrborászok bemutatása sem, akiknek borai a világ élvonalába tartoznak.
Hiszünk abban, hogy az igazán jó borhoz nincs semmi hozzáadva és nincs semmi elvéve belőle, így fejezi ki a termőhely, a talaj, a klimatikus adottságok, vagyis a terro/r megismételhetetlen jellegét. Ez a könyv is azt bizonyítja, hogy a natúr bor a természet legtisztább, legkifejezőbb itala.
KATÓ ANDRÁS, a Mitiszol? társalapítója Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Isabelle Legeron MW

Isabelle Legeron MW műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Isabelle Legeron MW könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem