kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Napfényes Élet Alapítvány |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 59 oldal |
Sorozatcím: | Napfényes receptek |
Kötetszám: | 3 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 21 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Levesek | 10 |
Spenótos csalánleves | 10 |
Hagymaleves borókával | 10 |
Kínaikelleves | 11 |
Kapros zöldbabkrémleves | 11 |
Tavaszi erőleves | 11 |
Zöldborsóleves | 12 |
Zöldbableves | 12 |
Kapros kukoricaleves | 12 |
Kölesleves | 13 |
Spenótleves | 13 |
Sárgaborsókrém-leves | 13 |
Fokhagymaleves | 14 |
Egyszerű főételek | 15 |
Finomfőzelék | 15 |
Zeller póréhagymával | 16 |
Kapros cukkini és tök | 16 |
Karfiolfőzelék | 16 |
Paprikás.padlizsános tészta | 17 |
Zöldséges kölesfelfújt | 17 |
Káposztás puliszka | 18 |
Wokban sült zöldségek tésztával | 18 |
Édeskés bab egytálétel | 19 |
Rakott padlizsán | 19 |
Párolt, gesztenyés vöröskáposzta | 20 |
Csőben sült brokkolis tészta | 20 |
Tájjellegű ételek | 21 |
"Zöld leves" (portugál étel) | 21 |
Csicseriborsó-leves (arab étel) | 21 |
Mediterrán ragu | 22 |
Milánói makaróni (olasz étel) | 22 |
Rizses egytálétel padlizsánnal (iráni étel) | 22 |
Algába tekert rizs (japán étel) | 23 |
Hamis gulyásleves | 23 |
Betyárleves | 24 |
Erdélyi rakott káposzta | 24 |
Bácskai rizses szejtán | 25 |
Kolozsvári káposzta | 25 |
Alföldi galuska | 26 |
Ünnepi és különleges ételek | 27 |
Karácsonyi algaleves | 27 |
Szilveszteri korhelyleves | 27 |
Zöldségkocsonya | 28 |
Zöldségkrémmel töltött rántott palacsinta | 28 |
Gesztenyés tészta könnyű, bazsalikomos mártással | 29 |
Árpagyöngyös töltött kellabda | 29 |
Szejtán Eszterházy módra | 30 |
Karácsonyi aprósüteménytál | 30 |
Datolyacsemege ("szaloncukor") | 31 |
Mákos bobájka | 31 |
Diós patkó | 32 |
Mézeskalács | 33 |
Sütemények | 34 |
Almás pite | 34 |
Szilvalekváros papucs | 35 |
Szilvalekváros fánkpuszik | 35 |
Sütőtökös rolád | 36 |
Mákos puliszka | 36 |
Aszalt meggyel töltött mákos kölesgolyók | 36 |
Mézes krémes | 37 |
Mákos pite | 37 |
Karobos-kókuszos szelet | 38 |
Édes rizskocka | 39 |
Zabpehelykorongok | 39 |
Aramantgolyó | 39 |
Szendvicskrémek | 40 |
Variációk napraforgókrémre | 40 |
Tökmagkrém | 41 |
Szezámos margarinkrém | 41 |
Hagymás paprikakrém | 41 |
Brokkolikrém | 41 |
Kukoricapástétom | 42 |
Vöröslencsekrém | 42 |
Tepertő jellegű krém | 42 |
Petrezselyemkrém | 43 |
Bazsalikomos lencsepástétom | 43 |
Sörélesztőkrém | 43 |
Lestyános zöldségkrém | 44 |
Egyebek | 45 |
Gyökérsaláta | 45 |
Tavaszi fűsaláta | 45 |
Búza-rozs kenyér | 45 |
Tönkölylángos | 46 |
Nokedli | 46 |
Durumpalacsinta | 46 |
Tofu házilag | 47 |
Búzahús (szejtán) házilag | 47 |
Sárgaborsólisztes karfiolfasírt | 48 |
Magyaros zabpehelyfasírt | 48 |
Fokhagymás kínai kel | 48 |
"Lekvár" aszalt gyümölcsből | 49 |
A csírák vitamin- és ásványianyag-tartalma | 50 |
Egyes magvak csíráztatási jellemzői | 51 |
Asztali áldások | 52 |