1.060.417

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Napeledel

Főzni vagy nem főzni? Ez a kérdés/Az Élő Ételek szakácskönyve

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Napeledel Könyvkiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Spirál
Oldalszám: 166 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-9831-05-6
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Napeledel című receptkönyvem útmutatásként szolgál mindazok számára, akik természetes módon szeretnének táplálkozni. Aki forgatja és használja, megtudhatja belőle, hogy az Elő Ételek segítségével miként növelhetjük energiánkat és életerőnket, hogyan érhetjük el és tarthatjuk meg kalóriaszámlálgatás nélkül ideális testsúlyunkat. Nem kell félnünk az úgynevezett „jojó hatás"-tól.
A könyv segít megérteni, hogy nyers táplálkozással és tudatos életmód változtatással eredményesen védekezhetünk mindenfajta betegség ellen.
Az új, sütés-főzés nélküli ételek színes, természetes és ínycsiklandozó megjelenésükkel és ízeikkel gyorsan megkedveltetik magukat. Hihetetlennek tűnik, de ismert ételeink legtöbbjét nyers, növényi eredetű alapanyagokból is sikerül megalkotnunk. Például mandulából tejet, túrót, sajtot és tejszínhabot. Kenyeret gabonacsírából, különféle zöldségekből.
Táplálékunk ne legyen kisebb értékű, sütött-főzött, iparilag megdolgozott, hanem természetes eredetű, isteni nektár.... Tovább

Fülszöveg

A Napeledel című receptkönyvem útmutatásként szolgál mindazok számára, akik természetes módon szeretnének táplálkozni. Aki forgatja és használja, megtudhatja belőle, hogy az Elő Ételek segítségével miként növelhetjük energiánkat és életerőnket, hogyan érhetjük el és tarthatjuk meg kalóriaszámlálgatás nélkül ideális testsúlyunkat. Nem kell félnünk az úgynevezett „jojó hatás"-tól.
A könyv segít megérteni, hogy nyers táplálkozással és tudatos életmód változtatással eredményesen védekezhetünk mindenfajta betegség ellen.
Az új, sütés-főzés nélküli ételek színes, természetes és ínycsiklandozó megjelenésükkel és ízeikkel gyorsan megkedveltetik magukat. Hihetetlennek tűnik, de ismert ételeink legtöbbjét nyers, növényi eredetű alapanyagokból is sikerül megalkotnunk. Például mandulából tejet, túrót, sajtot és tejszínhabot. Kenyeret gabonacsírából, különféle zöldségekből.
Táplálékunk ne legyen kisebb értékű, sütött-főzött, iparilag megdolgozott, hanem természetes eredetű, isteni nektár.
„Ha egyszer már megkóstoltuk a nektárt, nem óhajtunk mást". Vissza

Tartalom

Előszó 7
Bevezető 9
1. Fejezet: A Napeledel Üzenete
Főzzünk, vagy ne főzzünk? Ez a kérdés 11
2. Fejezet: Az élő ételek konyhája 25
3. Fejezet: Innivalók és levek 31
4. Fejezet: Reggeli 37
5. Fejezet: Levesek, krémlevesek 41
6. Fejezet: Smoothie-k 49
7. Fejezet: Dióból és magvakból készült joghurt, sajt és vajfélék 53
8. Fejezet: Öntetek, mártások, majonéz, krémek,
chutney és sambal 61
9. Fejezet: Saláták 79
10. Fejezet: Vegán tészták 97
11. Fejezet: Zöldségpürék 99
12. Fejezet: Töltött zöldségek 101
13. Fejezet: Zöldségtorták 103
14. Fejezet: Pástétomok, „burger", falafel és vegie 109
15. Fejezet: Kenyérfélék 117
16. Fejezet: Édességek 131
17. Fejezet: Különböző napi étrend 153
18. Fejezet: Átmeneti táplálkozás 155
Szójegyzék 159
Szakirodalom 162
Receptek jegyzéke 163

Joan van Rooijen

Joan van Rooijen műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Joan van Rooijen könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem