1.073.127

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nagy szakácskönyv

Új receptek gyűjteménye!

Nyíregyháza
Kiadó: Black & White Kiadó
Kiadás helye: Nyíregyháza
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 363 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9330-73-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető5
A sütés-főzés alapfogalmai7
Levesek és levesbetétek10
Levesek11
Levesbetétek23
Mártások26
Hideg mártások28
Meleg mártások33
Hideg és meleg előételek48
Hideg előételek49
Meleg előételek59
Tojásételek72
Halételek, rákból, békából készülő ételek85
Hideg halak86
Meleg halak89
Rákok, béka100
Húsok104
Marha107
Borjú127
Sertés144
Bárány és ürü163
Vad és vadszárnyas167
Szárnyasok173
Főzelékek és köretek203
Főzelékek204
Köretek211
Saláták219
Tészták, fagylaltok és parfé225
Főtt tészták225
Rétesek230
Kelt tészták232
Vajas tészták236
Pogácsák243
Vegyes és teasütemények246
Kevert és égetett tészták251
Felfújtak255
Pudingok256
Krémek258
Torták266
Különleges sütemények272
Fagylaltok és parfék275
Orosz ételkülönlegességek280
Kímélő ételek291
Levesek296
Előételek300
Halételek302
Húsételek304
Főzelékek308
Tészták312
Étrendek összeállítása317
Egytálételek - gyorsfőzés, befőzés323
Egytálételek324
Gyorsfőzés334
Befőzés339
Tárgymutató349
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem