A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az eladás művészete a kiszolgálás technikája a hentes és mészárosiparban

Szerző
Budapest
Kiadó: Husipari Szakkönyvek Szerkesztősége és Kiadóhivatala
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 48 oldal
Sorozatcím: Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: 6 fekete-fehér fotóval illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A megjelent új húsipari szakkönyveim iránt - amelyek komoly szakmai tényezők szerint is oktatást, bő tapasztalatot nyujtanak és páratlanul álló, eddig még megíratlan értékes anyaggal és tartalommal... Tovább

Előszó

A megjelent új húsipari szakkönyveim iránt - amelyek komoly szakmai tényezők szerint is oktatást, bő tapasztalatot nyujtanak és páratlanul álló, eddig még megíratlan értékes anyaggal és tartalommal bírnak, - nagy érdeklődés nyilvánult meg úgy munkáltatói, mint alkalmazotti körökben, sőt a szakmával érintkező hatóságok is érdeklődnek az "Állategészségügyi rendeletek, húsvizsgálati, állattenyésztési ismeretek, állatfajok, állatbetegségek ismerete, harcigázak által okozott húskárok elleni védekezés" és "Egyszerű és különleges, - téliszalámi, szabai, gyulai, bácskai, magyar és külföldi hentes-, kolbászáruk, tartósáruk, finomfelvágottak, sonkaáruk, és dobozkonzerváruk készítési módjá"-t tárgyaló művek iránt. Ez a különösen hentes és mészárosipari körökből megnyilvánuló érdeklődés adta kezembe ismét a tollat, hogy hozzáfogjak immár negyedik szakkönyvem megírásához, amelyben ezúttal "Az eladás művészetével, a beszédtechnikával, a vevővel való társalgási móddal, a vevőtoborzással, a vevőközönség lélektanának megismerésével, a gyakorlott eladó szükséges tudnivalójával, egynéhány a gyakorlati-üzleti életben sűrűn előforduló esetekkel, a becsületes kereskedő és iparos üzleti irányelveivel, a húsok tőkére leendő felvágásával szeretném megismertetni tanulni vágyó kartársaimat és elérni, - ha csak csekély mértékben is - hogy a hentes és mészárosiparos ipari tudása mellett képzett, jó kereskedő és eladó legyen. Vissza

Tartalom

Bevezetés3
Becsületes magyar kereskedő és iparos üzleti irányelvei
A hentes és mészárosiparos mint kereskedő5
A jó kereskedő húszparancsolata5
Az eladás művészete
A beszédtechnika7
A vevő megszólítása10
Az elárusítók egymás közt12
Társalgás a vevővel15
Gyermekek kiszolgálása18
Húsáruk visszavétele és kicserélése19
Vevőtoborzás, reklám21
Kolbászáruk, sonkaspecialitások röpcéduláinak ismertetése
1. számú23
2. számú23
Helytelen beszédmodor25
Emberismeret, a vevő lélektana27
A gyakorlott elárusító31
A vonzó kirakat32
Érdekes esetek az üzleti életből34
A marha felbontása
A hátsó negyed39
Eleje40
A borjú kifejtése és üzleti felbontása41
A birka felvágási módja43
A bárány43
A marha húsrészei és magyaros elnevezése43
A borjú húsrészei és magyaros elnevezése43
A bárány43
A birka43
A kolbász és felvágottáruk eladása44
A kirakatberendezések45
Képek jegyzéke

Nagy Sándor

Nagy Sándor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nagy Sándor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem