1.061.872

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nagy kávé enciklopédia

Részletes útmutató arról, hogyan válik az egyszerű kávébabból ellenállhatatlan ital/A világ kávéfajtái és remek tanácsok: hogyan daráljuk, keverjük és főzzük a nemes alapanyagot/Több mint hetven csábító recept, kávés desszert, italok, fagyik és torták készítési titkai.

Szerző
Fordító
Budapest
Kiadó: Jószöveg Műhely Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN: 963-9134-65-1
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókat, illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


NAGY
K AV E
ENCIKLOPÉDIA
E könyv részletesen illusztrált útmutató egy csodálatos italhoz, a kávéhoz: történetéhez, termőterületeihez, a babfajtákhoz, a pörkölés, a darálás módszereihez és a főzési-ivási szokásokhoz.
^ A könyv elénk tárja a kávé világtörténetét, a társadalomban
és a gazdaságban betöltött fontos szerepét, a mitikus közel-keleti kezdetektől egészen a világsikert hozó máig.
E gyönyörű album elárulja az összes klasszikus kávéital, például a latte, a cappuccino,
a granita és az eszpresszókávé készítésének titkát, s részletesen tájékoztat a koffeinmentes és az azonnal oldódó kávékról.
Több mint hetven csábító recept a kávé kiváló konyhai felhasználhatóságát mutatja be:
fmom szuflék, gyümölcsös és hűtött desszertek, fagylaltok, varázslatos torták, sütemények, pékáruk s kekszek sütésének-főzésének fortélyaiba avat be.
9 A Nagy kávéenciklopédia minden kávérajongó nélkülözhetetlen, nformációkban gazdag, kitűnő olvasmánya.
6990 Ft ISBN 963-9134-65
NAGY

K AVE... Tovább

Fülszöveg


NAGY
K AV E
ENCIKLOPÉDIA
E könyv részletesen illusztrált útmutató egy csodálatos italhoz, a kávéhoz: történetéhez, termőterületeihez, a babfajtákhoz, a pörkölés, a darálás módszereihez és a főzési-ivási szokásokhoz.
^ A könyv elénk tárja a kávé világtörténetét, a társadalomban
és a gazdaságban betöltött fontos szerepét, a mitikus közel-keleti kezdetektől egészen a világsikert hozó máig.
E gyönyörű album elárulja az összes klasszikus kávéital, például a latte, a cappuccino,
a granita és az eszpresszókávé készítésének titkát, s részletesen tájékoztat a koffeinmentes és az azonnal oldódó kávékról.
Több mint hetven csábító recept a kávé kiváló konyhai felhasználhatóságát mutatja be:
fmom szuflék, gyümölcsös és hűtött desszertek, fagylaltok, varázslatos torták, sütemények, pékáruk s kekszek sütésének-főzésének fortélyaiba avat be.
9 A Nagy kávéenciklopédia minden kávérajongó nélkülözhetetlen, nformációkban gazdag, kitűnő olvasmánya.
6990 Ft ISBN 963-9134-65
NAGY

K AVE
ENCIKLOPÉDIA
A Nagy kávéenciklopédia részletesen illusztrált útmutató egy csodálatos italhoz, a kávéhoz: történetéhez, termőterületeihez, a babfajtákhoz, a pörkölés, a darálás módszereihez és a főzési-ivási szokásokhoz. A könyv áttekintést ad a világ kávétermelő országairól, valamint az egyes babfajtákból készített kávék minőségéről és jellemzőiről. Az album bemutatja a kávé világtörténetét, a társadalomban és a gazdaságban betöltött fontos szerepét a mitikus közel-keleti kezdetektől egészen a máig, a világszerte népszerű árucikké válásig.
Szakszerű útbaigazítás a Nagy kávéenciklopédia az összes babfajtához, a keverékekhez, a darálási, pörkölési eljárásokhoz, a megvásárolható főzőeszközökhöz, s részletes információval szolgál a koffeinmentes és azonnal oldódó kávékról is. A gyönyörű könyv csodálatos utazásra invitál a kávéivás világába: az egzotikus török kávéházaktól a mai kávébárokig.
Hogyan főzzünk igazán finom kávét? Tartalmazza ez a kötet az összes klasszikus kávéital, például a latte, a cappuccino, a granita és az eszpresszókávé készítésének leírását. S több mint hetven recept mutatja be a kávé kiváló felhasználhatóságát a konyhában: a finom szuflék, gyümölcsös és hűtött desszertek, varázslatos torták, sütemények, pékáruk és kekszek sütésének-főzésének titkaiba avat be. Megismerkedhetünk olyan híres csemegék receptjeivel, mmt a tiramisu, a kávés copur a la creme, a mokkás piskóta vagy a cappuccinotorta.
A Nagy kávéenciklopédia minden kávérajongó kitűnő olvasmánya.
A Jószöveg Műhely ajánlja gasztronómiai albumait:
W^i ! 1

NAGY CSOKOLADEENCIKLOPEDIA
5990 Ft
A csokoládé kultúrtörténete, több mint kétszáz recept isteni csokis édességek alkotásához.
NAGY TEAENCIKLOPÉDIA
6490 Ft
A tea kultúrtörténete, több mint félszáz recept teával ízesített ínyencségek készítéséhez. Vissza
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem