kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Cser Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
Oldalszám: | 252 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 30 cm x 23 cm |
ISBN: | 963-9560-25-1 |
Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
Bevezetés | 7 |
Előszó | 9 |
Mit kell tudni a gombákról? | 10 |
Hol gyűjtsünk gombát? | 14 |
Mikor gyűjtsünk gombát? | 16 |
Hogyan gyűjtsünk gombát? | 18 |
A gombák tárolása, tartósítása | 20 |
Ehető gombák | 23 |
Mérges gombák | 97 |
Gomba az étlapon | 123 |
Bevezetés | 125 |
Gomba reggelire | 137 |
Leves, előétel, saláta | 155 |
Szárnyas- és vadételek | 173 |
Marha-, sertés- és bárányhúsból készült ételek | 191 |
Halból és kagylóból készült ételek | 209 |
Hús nélküli ételek | 227 |
Névmutató | 247 |
Gombareceptek | 249 |
Köszönetnyilvánítás | 252 |
Irodalom | 252 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.