kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Kereskedelmi Továbbképző és Módszertani Központ |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 69 oldal |
Sorozatcím: | Vendéglátó szakmunkás továbbképző tanfolyam |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | |
Bevezetés | 1 |
Az értékesítő térben történő műveletek ismertebb fajtái | 5 |
Ételkészítés, flambírozás a vendég asztalánál | 21 |
Előételek készítése | 24 |
Levesek készítése | 27 |
Meleg előételek készítése | 29 |
Halételek készítése | 30 |
Húsételek készítése | 33 |
Vadhúsokból készíthető ételek | 37 |
Édességek asztalnál való készítése | 39 |
Gyümölcssaláták | 44 |
Szeletelés a vendég asztalánál | 52 |
Általános szeletelési szabályok | 53 |
A szeleteléshez szükséges felszerelések | 54 |
Borjuhúsból készült ételek | 57 |
Ürüből, bárányból készült ételek | 59 |
Sertéshúsból készült ételek | 60 |
Szárnyasokból készült ételek | 61 |
Vadszárnyasokból készült ételek | 65 |
Vadhúsokból készült ételek | 66 |
Halak vendég előtti filézése | 66 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.