1.062.833

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Műveletek a vendég asztalánál

Vendéglátó szakmunkás továbbképző tanfolyam

Szerkesztő
Lektor
Budapest
Kiadó: Kereskedelmi Továbbképző és Módszertani Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 69 oldal
Sorozatcím: Vendéglátó szakmunkás továbbképző tanfolyam
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezetés1
Az értékesítő térben történő műveletek ismertebb fajtái5
Ételkészítés, flambírozás a vendég asztalánál21
Előételek készítése24
Levesek készítése27
Meleg előételek készítése29
Halételek készítése30
Húsételek készítése33
Vadhúsokból készíthető ételek37
Édességek asztalnál való készítése39
Gyümölcssaláták44
Szeletelés a vendég asztalánál52
Általános szeletelési szabályok53
A szeleteléshez szükséges felszerelések54
Borjuhúsból készült ételek57
Ürüből, bárányból készült ételek59
Sertéshúsból készült ételek60
Szárnyasokból készült ételek61
Vadszárnyasokból készült ételek65
Vadhúsokból készült ételek66
Halak vendég előtti filézése66
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem