A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Munkavédelmi útmutató konyhai dolgozóknak

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Táncsics Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 54 oldal
Sorozatcím: Munkavédelmi útmutató
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN: 963-321-053-4
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Bevezető3
Az útmutató célja, feladata3
Általános munkavédelmi ismeretek4
A kollektív szerződés4
A munkavédelmi szabályzat (MVSZ)8
Üzemi balesetek bejelentése, kivizsgálása12
Üzemegészségügy, elsősegélynyújtás13
Tűzvédelem14
Gépkönyvek, kezelési utasítások15
Társadalmi aktívák, munkavédelmi őrök16
Személyi feltételek17
Orvosi vizsgálatok18
Személyi tisztaság, higiénia19
Munkakezdés előtti teendők20
Munkakörülmények20
Környezetvédelem20
Rend és tisztaság21
Védőruházat, egyéni védőfelszerelések22
Padlózat22
Szellőzés23
Világítás23
Gépek, berendezések23
Egyetemes konyhagép24
Hússzövőgép28
Csontfűrészgép29
Keverőgép30
Tésztadagasztógép30
Burgonyahámozó-gép33
Főzőüstök34
Nyomáshatárolók34
Hőmérséklethatároló szerkezetek36
Biztonsági szerelvények37
Tűzhelyek37
Sütőkemencék38
Technológia39
Égéstermékek40
Tüzelőanyagok41
Magatartási szabályok sütés-főzés közben45
Forró ételek emelése, szállítása46
Mosogatás50
Befejező munkák52
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem