kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Aquila Könyvkiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 116 oldal |
Sorozatcím: | Receptvarázs - ízletes ételek kezdőknek és haladóknak |
Kötetszám: | 21 |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 15 cm |
ISBN: | 963-679-348-4 |
"Erdei" konyha | 5 |
Tárkonyos bárány | 7 |
Ír ürügulyás | 8 |
Bajai káposztás birka | 9 |
Juhcset (juhászosan főtt birka) | 10 |
Ürüpiláf | 11 |
Bográcsgulyás | 13 |
Bográcsgulyás konzervből | 14 |
Sonkagulyás | 15 |
Pásztortarhonya | 16 |
Palóc leves | 17 |
Betyáros tarhonya | 18 |
Székelygulyás | 18 |
Hubert nyúlleves | 19 |
Pergelt leves | 20 |
Lecsó rizzsel | 21 |
Lecsó tojással | 22 |
Tarhonyás lecsó kolbásszal | 23 |
Kömlődi halászlé | 24 |
Marhalábszárpörkölt | 25 |
Betyáros csirkepaprikás | 26 |
Babpörkölt virslivel | 26 |
Csirkegomba-pörkölt | 27 |
Paprikás krumpli kolbásszal | 28 |
Hét vezér tokány | 29 |
Boros borsos tokány | 30 |
Apróhús csongrádiasan | 32 |
Majoránnás hús | 32 |
Tiszai halászlé vegyes halból | 33 |
Paksi halászlé | 34 |
Vörösboros halászlé | 35 |
Korhelyhalászlé | 36 |
Halászlé halgaluskával | 38 |
Birkagulyás | 39 |
Szegedi csirkegulyás | 40 |
Slambuc (öhöm, betyáros, handabakáré, topogó) | 41 |
Babgulyás sertéshúsból | 42 |
Malacgulyás | 43 |
Aratógulyás | 44 |
Galambleves | 45 |
Éltetőleves | 45 |
Tejes piliszka | 46 |
Parasztcsorba | 47 |
Csángógulyás | 48 |
Kolozsvári gulyás | 49 |
Kapros palóc leves | 49 |
Alföldi kondásgulyás | 50 |
Bakonyi betyárleves | 51 |
Bugaci marhapörkölt | 52 |
Pörkölt csirke cigányosan | 53 |
Vörösboros őzpörkölt | 54 |
Bárányherepörkölt | 55 |
Burgonyás malacpörkölt | 56 |
Kecskepörkölt | 56 |
Füstös pacalpörkölt | 57 |
Körmös csülökpörkölt | 58 |
Marhapaprkás | 59 |
Fűszeres halpaprikás | 60 |
Vadnyúlpaprikás | 61 |
Tejfeles paprikás fácán | 62 |
Szekszárdi őzragu | 63 |
Kávés marhatokány brazilosan | 64 |
Provence-i marhaegytál | 65 |
Bárányragu krémmártásban | 66 |
Bárányragu keletiesen | 67 |
Sertésragu babbal | 68 |
Mexikói kukoricás tokány | 69 |
Zöldséges, tárkonyos nyúlragu | 70 |
Indiai párolt sertésragu | 70 |
Pilisi gombás sertésragu | 72 |
Erdélyi tokány puliszkával | 73 |
Angolna tejszínes gombával | 74 |
Keszthelyi fogasszeletek | 75 |
Csirke vadász módra | 76 |
Currys csirke | 77 |
Csűrdöngölős | 78 |
Töltött káposzta bográcsban | 79 |
Pirított sertésmáj | 80 |
Pirított vese velővel | 81 |
Badacsonyi hátszínszelet | 82 |
Bélszínszelet erdei módon | 83 |
Labancos szűzpecsenye | 84 |
Sertésborda bakonyi módra | 85 |
Serpenyős rostélyos | 86 |
Rostélyos székely módra | 87 |
Tarhonyás rostélyos | 88 |
Pikáns vetrece | 89 |
Ököruszály krémmártással | 90 |
Hízott ökörhús a góbék kedvére | 91 |
Tormás malac- vagy sertéshús | 92 |
Majoránnás sertéstokány | 92 |
Botárleves | 93 |
Mandarinos házinyúlérmék | 94 |
Húscsíkok dunakeszi módra | 95 |
Palóc tojáshalom | 96 |
Tejben főtt sertéshús | 96 |
Zúzapörkölt | 97 |
Pirított máj laskagombával | 98 |
Nógrád vidéki leves | 98 |
Balatoni vaddisznóragu | 99 |
Csípős bab | 100 |
Bajai vörösboros halászlé | 101 |
Báránypörkölt erdélyiesen | 102 |
Párolt marhafelsál rizlingmártásban | 103 |
Grenadini csípős borjúragu (amerikai recept) | 104 |
Belga sajtos tejben ragu | 105 |
Tejszínes birkamájragu | 105 |
Nyúlpaprikás | 106 |
Mézes-mentás bárányborda | 107 |
Mézes tarkabab-egytálétel | 108 |
Halleves "kék tengeri" módra | 108 |