kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat |
---|---|
Kiadás helye: | Budapest |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
Oldalszám: | 178 oldal |
Sorozatcím: | Élelmiszeripari szakmunkásképzés tankönyvei |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | 963-232-353-x |
Megjegyzés: | Tankönyvi szám: SZM-544. 77 ábrával illusztrálva. |
Bevezetés | 5 |
Az édességkészítés története (olvasmány) | 6 |
Az édesipari készítmények népélelmezési és táplálkozásélettani jelentősége | 8 |
A technológia, a folyamat és a művelet fogalma | 9 |
Az édesipar általános műveletei | |
Oldás | 11 |
Besűrítés | 22 |
Elválasztási műveletek | 30 |
Szárítás, pörkölés, sütés | 39 |
Aprítás, formázás | 48 |
Szerkezetalakítás, jellegkialakítás | 58 |
A kakaómassza előállítása | |
A kakaómassza nyersanyagai | 77 |
A kakaóbabok minőség szerinti megkülönbözteése (olvasmány) | 78 |
A kakaóbab minősítése | 79 |
A kakaó elsődleges feldolgozása (olvasmány) | 80 |
A kakaómassza-gyártás technológiája | 81 |
A kakaómassza-gyártás anyagmozgatási műveletei | 108 |
Csokoládégyártás | |
A csokoládégyártás nyersanyagai | 111 |
A csokoládégyártás technológiája | 112 |
A csokoládégyártó üzem szerkezete | 147 |
A csokoládétermékek csomagolása és raktározása | 154 |
Kakaóporgyártás | |
A kakaóporgyártás nyersanyagai | 159 |
A kakaógyártás technológiája | 160 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.