1.067.317

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Moderne Kalte Küche

Ernährung - Nährstoffe und Nährwert der Lebensmittel - Grundsätze der Zubereitung - Rezepte

Szerző
Fordító
Fotózta
Lipcse
Kiadó: VEB Fachbuchverlag
Kiadás helye: Lipcse
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 352 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Tartalom


Vissza

Vilém Vrabec

Vilém Vrabec műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Vilém Vrabec könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Moderne Kalte Küche Moderne Kalte Küche Moderne Kalte Küche Moderne Kalte Küche Moderne Kalte Küche

A védőborító enyhén kopottas, szakadozott, foltos, a gerincnél elszíneződött.

Állapot:
2.740 Ft
1.370 ,-Ft 50
7 pont kapható
Kosárba